divendres, 8 de febrer del 2013

núvol de fum 020

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 020.mp3


    Des que va arrencar Núvol de Fum hem anat prestant atenció a novetats relacionades amb el dub minimalista, ambient dub, techno dub i les seves variants. Avui, aprofitant un parell de publicacions recents força destacades i que tenia uns quants temes apartats per punxar al programa, ho ajuntem tot i fem aquest especial dub. Aquests estils gaudeixen des de sempre de molt bona salut dins el netaudio amb publicions i netlabels d'una gran qualitat, alguns d'ells malhauradament ja no operen com a tal, però ens queden com sempre els treballs publicats i la feina feta. És el cas de Kyoto Digital, potser el netlabel més rellevant dins el dub minimalista, i que va operar entre els anys 2004 i 2006, ara s'ha reconvertit a segell digital i de viníl. Escoltem un parell de temes de Hieronymus, el seu administrador, també conegut com a Xoki i Kolortown. Kyoto Digital té un catàleg petit però absolutament imprescindible.

    Les novetats que han provocat aquest especial son dues, per un costat la nova publicació de Cold Tear Records, signada per Iminazole, un treball força interessant que mescla, com no, ambient, techno i dub. L'altre és el retorn de Cism Records, després de molt temps de silenci (jo ja el donava per "mort"). Cism era també un dels netlabels més respectats pel que fa a aquests estils, per això aquest retorn ens alegra tant. El disc el signa Arkhaios i és espectacular.

    Acabem de configurar el tracklist del programa amb la música de Teemu-T, Mr. Cloudy i un altre clàssic del netaudio, Kabana.

Tracklist del programa

01 [ky_d06] hieronymus - cyclus
02 [cism9] arkhaios - oceanic
03 [bsc027] teemu-t - elsewhere
04 [cism9] arkhaios - radial (mr. cloudy spatial time)
05 [ky_d10] mr. cloudy - vague times
06 [ctr] iminazole - ryuno
07 [ky_d12] hieronymus - elements
08 [ctr] iminazole - warm morning
09 [nsh081] kabana - front

    El video el dediquem a Sergey Barkalov, l'artista rus que s'amaga darrera el nom de Mr. Cloudy. Fa molts anys que ens regala la seva fantàstica música a través de diferents netlabels. És un dels noms propis del netaudio i el dub.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada