dijous, 31 de gener del 2013

núvol de fum 019

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 019.mp3


    La setmana que ve se celebra la quarta edició a Barcelona del Mutek, festival internacional de creativitat digital i música electrònica, amb un cartell força interessant on destaquen noms com Jeff Mills, Jon Hopkins, Vessel, Laurel Halo, Monolake o Raime. Escoltem música dels dos últims, Monolake té força música penjada a la seva web i el tema de Raime el podeu escoltar a Soundcloud. Escoltem també el projecte audiovisual barceloní DOSF, que presentaran el seu directe titulat Uno. El festival se celebra a diferents sales de Barcelona, a la web hi trobareu tota la informació.

    Continuem comentant algunes de les novetats aparescudes recentment dins l'escena netaudio, començant pel fantàstic EP que l'artista nordamericà Benjamin Dauer acaba de publicar a A Strange Isolated Place, un treball d'ambient drone minimalista i lluminós construit amb el sintetitzador OP-1. Fem un petit tastet de la nova publicació de Unfoundsound, que ja sabeu que és un netlabel de minimal techno, aquesta nova referència la signa Matteo Gomez i és com de costum realment bo. Acabem amb un parell de novetats més, l'ambient de producció més clàssica de Alex Tiuniaev i una peça força rítmica de Carlos Edelmiro sota el seu projecte Orvonton (fa dues setmanes escoltavem un altre dels seus projectes, Otra Carpeta), apareix a la recopil.lació de música experimental i improvisació la justa entropía 4.

Tracklist del programa

01 [monolake] monolake - yetlag
02 [monolake] monolake - motion blur
03 [soundcloud] raime - your cast will tire
04 [soundcloud] d-fried - eterna
05 [soundcloud] d-fried - avclash_test#01
06 [asip023] benjamin dauer - eight and forty
07 [asip023] benjamin dauer - four and fifty eight
08 [unfound073] matteo gomez - goodbye life on earth
09 [wh252] alex tiuniaev - thank you, dr. Sagan
10 [lje004] orvonton - yolei


    Dediquem el video d'avui al projecte DOSF format pel músic D-Fried i l'artista visual Oscar Sol. Ells estaran actuan al Convent de Sant Agustí el proper dissabte dia 9 dins el festival Mutek.es. Presentaran aquest mateix directe, Uno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada