dijous, 21 de febrer del 2013

núvol de fum 022

Escolta el podcast
O descarrega'l: núvol de fum 022.mp3


    Avui hem arrencat el programa amb el nou disc de l'italià Alessio Ballerini, un Ep titulat "to its beginning to its end" format per quatre peces que es mouen entre l'ambient el drone i la experimentació electrònica, terrenys que domina aquest artista, que ja ha col·laborat amb gent com Alva Noto, Lawrence English o Oval. Hem escoltat un parell de temes d'aquest treball publicat per Laverna.

   I tal com ja vam anunciar la setmana passada avui hem seguit repassant els recopilatoris d'Assembly Field i Hibernate, per un costat un netlabel que acaba d'arrencar i per altre un segell consolidat i reconegut. Del primer escoltem la música de Damian Valles, David Newlyn, Darren Harper i el projecte japonès Gallery Six. Pel que fa al sisè sampler de Hibernate Recordings, acabem aquest repàs amb els temes de Lowered, Wil Bolton i Jonatan Nästesjö. I amb això deixem més que recomanats aquests dos treballs que podreu descarregar lliurement.

Tracklist del programa

01 [lav055] alessio ballerini - III
02 [lav055] alessio ballerini - IV
03 [af01] damian valles - a dark matter
04 [af01] david newlyn - like the work of a man who has seen a ghost
05 [af01] darren harper - wander bracken and moss
06 [af01] gallery six - shizuku
07 [hibernate] lowered - lost seas
08 [hibernate] wil bolton - barbed
09 [hibernate] jonatan nästesjö

El netlabel italià Laverna no només acaba de publicar el fantàstic EP d'Alessio Ballerini sino que ja han publicat un teaser del que serà la propera referència del ser catàleg. Es tracta d'un treball de la italiana Marie E le Rose sota el seu projecte en solitari Monologue. El video és de Robert O'Donell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada