dijous, 24 de gener del 2013

núvol de fum 018

Escolta el podcast
O descarrega'l: núvol de fum 018.mp3


    Una setmana més tornem a ser aquí per passar una horeta escoltant bona música electrònica. Avui comencem descobrint un nou segell francès anomenat Des cendres à la cave, que ja té dues recopilacions publicades. Repassem la més nova, A ghost in the belly of the machine, que agrupa a alguns noms coneguts com Plaster, Access to Arasaka o Alexandre Navarro. Escoltem a aquest últim, també el so glitch de VNDL, l'ambient de 2muchachos i el drone minimalista de Dan Joseph. Una recopilació molt molt recomanable.

    Deixem per avui les recopilacions i ens centrem en algunes novetats, feia alguna setmana que no parlavem de Mystified i ja el trobabem a faltar, doncs res, nou EP per a Buddhist on Fire. Punxem el primer tema, basat en un loop y més rítmic. Tenim un altre tema força rítmic, després d'escoltar el nou material de Extatic Continuum sona el projecte [mikra] amb un treball publicat al veterà netlabel Webbed Hand, on precisament aquesta darrera setmana he publicat jo mateix un disc amb el meu projecte Nigul. Aquest disc forma part de la sèrie Rain, de la qual estic pensant en preparar un especial.... Avui no ha sonat però el trobareu aquí.

    Tanquem el programa amb la música de Stefan Wesolowski i la fantàstica col.laboració entre els australians Symatic Star & Sheleah Nahshon, en un treball publicat per 45 echoes sounds, un netlabel que també descobrim i que ja anirem investigant...

Tracklist del programa

01 [des02] VNDL - plateforme
02 [des02] 2muchachos - smells like rainy pines at the end of (green) tunnel
03 [des02] alexandre navarro - routes
04 [des02] dan joseph - ghost tones
05 [bof044] mystified - route 66
06 [cp021] extatic continuum - amethyste
07 [wh250] [mikra] - CAS006
08 [fqp013] stefan wesolowski - hoarfrost
09 [45E014] symatic star & sheleah nahshon - above

    Un dels temes més impresionants d'avui és el de Stefan Wesolowski, violinista i experimentador electrònic que ha realitzat algunes col.laboracions interessants, com la que feia al 2010 amb Jacaszek i que veiem al video.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada