dijous, 20 de desembre del 2012

núvol de fum 013

Escolta el podcast



O descarrega'l: núvol de fum 013.mp3


   I com que no només vivim d'ambient i músiques de tempo difús avui comencem amb techno, i és que el senyor Oriol Rosell acaba d'estrenar nou projecte amb un Ep al netlabel madrileny Experimenta Net. El seu nom és A Blinding White Light i la seva música sona a minimal techno de debò, despullada i rotunda. De fet, el seu Ep ha estat escollit com un dels millors d'aquest 2012 per la revista Playground.

    La setmana passada ja vam començar a escoltar el recopilatori "fall is a house of gold and rain", primer del nou segell francès Voxxov records. Continuem repassant aquest fantàsic disc amb els temes de Fedaden i Pleq. Poc a poc ens endinssem en terrenys més experimentals amb el treball de Miguel A. Garcia, que també ha publicat a Experimenta Net, i escoltem també el nou treball de Nordbeck, inspirat en històries de vaixells fantasma... un treball excel.lent. Continuem escoltant a un vell conegut amb un nou projecte, D'Incise col.labora amb Marcel Chargin en un projecte anomenat heu{s-k}ach, una proposta minimalista amb guitarra i experimentació electrònica. I ja que estem seguim escoltant a D'Incise, i ho fem lligar amb la promesa que vaig fer de continuar repassant el fantàstic catàleg de Plex Records, el darrer tema d'avui també ve d'aquest segell desaparescut i el signa Kalope.

    I amb això arribem als Nadals, dijous que ve tindrem un oasi enmig de les festes i aquí a Núvol de Fum ho celebrarem amb un mixtape, així ens podrem relaxar i païr tots els apats. 

Tracklist del programa

01 [exp25] a blinding white light - cocaine loop
02 [exp25] a blinding white light - choose life
03 [ voxfdc01] fedaden - çocuk
04 [voxfdc01] pleq - comet
05 [exp24] miguel a. garcia - sorginn beltz
06 [bof043] nordbeck - palatine light
07 [camomille] heu{s-k}ach - hat & hét
08 [plx018] d'incise - la respiration supendue
09 [plx014] kalope - listening station

    Aquesta setmana dediquem el video a Pleq, amb aquest espectacular show audiovisual live 3D mapping cube, molt chulo. Apa, que tingueu molt bones festes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada