divendres, 14 de desembre del 2012

núvol de fum 012

Escolta el podcast



O descarrega'l: núvol de fum 012.mp3


   Aquesta ha sigut una setmana carregada de novetats, així que en aquest dotzè programa no repassarem llançaments antics i el dedicarem integrament a escoltar algunes d'aquestes novetats. La setmana que ve seguirem repassant novetats abans dels dos programes especials de Nadal. Comencem amb Nik Snake F i el seu nou llançament a Archaic Horizon, també parlem d'un nou segell francès, VoxxoV records, que acaben d'arrencar i ja tenen dues recopilacions d'altíssima qualitat publicades, escoltem dues peces, la d'Acces to Araska i la de Paskine. Ens endinsem en terrenys més experimentals parlant del nou disc d'Adrià Bofarull amb el seu projecte Hydra; les seves creacions sonores es valen de l'ús del sampler per generar una sèrie de passatges i textures sonores on hi podem arribar a identificar els sons de la vida diaria. Aquest nou disc d'Adrià Bofarull es titula Hierogplyphical i està dedicat a la memòria de Joan Saura. Si teniu ocasió de veure a l'Adrià en directe viureu una bona experiència sonora.

    Continuem el programa amb més coneguts. Ja vam parlar del fonografistra i compositor Juanjo Palacios fa uns programes, ara acaba de editar nou treball al segell madrileny Experimenta Net, dirigit per Javier Piñango. Experimenta Net ha publicat tres treballs aquesta setmana, que acabarem de repassar la setmana que ve. També conegut per mi és Jean Montag, que és l'encarregat de la nova entrega d'Audiotalaia, un treball titulat Unquiet que ens presenta dues composicions llargues que ens porten per paratges a mig camí del ambient i la electrònica experimental. Acabem el programa amb la nova publicació de Basic Sounds, que ja sabeu que en som molt fans. Fischerle signa un magnífic single del qual n'escoltem la "cara B".

Tracklist del programa

01 [ah046] nik snake f - common swift flight
02 [voxxov] acces to araska - joyce
03 [voxxov] paskine - north
04 [hr071] hydra - testing
05 [hr071] hydra - b30
06 [exp23] juanjo palacios - cierzo
07 [exp23] juanjo palacios - zonda
08 [at058] jean montag - unquiet
09 [bsc028] fischerle - the mote hunted down in telegraph hill, San Franciso


    El video d'aquesta setmana el dediquem a Jean Montag, que presentava en directe el treball que avui hem escoltat, unquiet, al festival Nau Nua. Festival que arrencava el passat 3 de desembre i que s'allargarà fins el dia de Sant Esteve. El video, gravat per Damià Jordà, ens acosa a aquest recent concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada