dijous, 6 de desembre del 2012

núvol de fum 011

Escolta el podcast



O descarrega'l: núvol de fum 011.mp3



    Definitivament el fred s'instal.la a la comarca i poc a poc ens acostem a les festes. Us puc avançar que començarem l'any  amb una sorpresa molt especial i que em fa molta il.lusió... no vull dir res més de moment, que encara falta un mes...

    Aquesta setmana hem escoltat forces novetats, començant per les que ens arriben des de Japó a través de Bunkai-Kei records. Go-Qualia és un habitual del segell, i tanca la última recopilació que ens ofereix. Seguim amb un tema que hem aconseguit gratuïtament a través de la web XLR8R, es tracta d'un remix de Loscil d'una peça de Heathered Pearls, que publica disc el proper dimarts a Ghostly International. Una altra novetat d'aquesta mateixa setmana és la vuitena recopilació de Breathe Compilations. Aquesta sèrie de recopilacions que edita el netlabel mexicà toquen diversos estils, i aquesta última està dedicada al ambient i a l'electrònica downtempo. Jo mateix he participat en aquest recopilatori aportant una peça del meu projecte Nigul, però avui hem escoltat les de Lezet, Substak i Juan Antonio Nieto.
    I una setmana més repassem temes de netlabels desaparescuts, avui escoltem una peça de Archive editada al 2005 per ¿8bit recs?, i redescobrim un fantàstic netlabel, Plex Records, amb un catàleg de 18 referències que anirem repassant en propers programes.
    Acabem amb més novetats, Sean Derrick Cooper ha editat un treball força interessant amb una tècnica que ell denomina "guitarra accidental". Somnarium és un projecte de dark ambient interessantíssim que acaba de treure nou treball a Dark Winter, un dels segells més destacats en aquest estil. Tanquem el programa amb el tema que Talvihorros aporta a la recopilació Sequence 5, que ens va quedar pendent la setmana passada.

Tracklist del programa

01 [bk-k033] go-qualia - quiet (secret)
02 [xlr8r] heathered pearls - beach shelter (loscil remix)
03 [brh08] lezet - tap nix weh
04 [brh08] substak - crush
05 [brh08] juan antonio nieto - sinewave
06 [8bit104] archive - bitrate
07 [plx001] omas FGT - revenge
08 [candl42] bound of reflection - beauty in the night
09 [oan] sean derrick cooper - spadaj
10 [dw087] somnarium - known by the shadow cast
11 [seq5] talvihorros - the two great lights


   Avui us deixo amb un video de Go-Qualia, aquest artista japonès acostuma a editar els seus treballs a Bunkai-Kei Records. Aquest video forma part d'un treball publicat per Virgin Babylon Records, que sospito que és un subsegell de Bunkai-kei, seguirem investigant... amb les webs en japonès a vegades costa :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada