dijous, 28 de novembre del 2013

núvol de fum 049 | submersió

Escolta el podcast:
O descarrega'l: núvol de fum 049.mp3

    Hem passat cinc setmanes repassant les cinc recopilacions que Hibernate Records ha publicat per lliure descàrrega per celebrar les seves primeres cinquanta referències. La que escoltem avui és la seleccionada per Jason Corder, artista conegut per el seu projecte Offthesky, vinculat en els seus inicis al món del netaudio publicant a segells com Autoplate. També ha publicat a Hibernate, i ara ha seleccionat deu temes del seu catàleg per muntar aquesta recopilació. Nosaltres ens quedem amb quatre: Spherueleus, Autistici i Talvihorros, als quals ja coneixem, i Danny Saul, artista anglès, com la majoria dels de Hibernate, vinculat al món de la improvisació i que compta amb treballs col·laboratius amb grans artistes com Jasper TX o Machinefabriek. Amb aquest repàs donem doncs per més que recomanades aquestes cinc recopilaciones que trobareu per descàrrega lliure a Hibernate sota el nom "we like ambient".

    Continuem presentant novetats, la més destacada i esperada és el nou disc d'Edu Comelles, que anirem desgranant en propers programes, avui escoltem el tema que obre aquest treball de fonografia, Chairs for an abandoned classroom. El disc el podeu adquirir a través del seu segell, Audiotalaia, en una edició limitada de 60 còpies o en format digital. Aquest cap de setmana l'Edu pujarà a Barcelona per oferir un taller de fonografia i microfonia i un concert juntament amb Alozeau a l'antic forn de Vallcarca, teniu tota la informació aquí, val la pena acostar's-hi. 
    Escoltem també l'últim llançament de Cold Fiction netlabel, un treball d'ambient dub signat per SecondFace i tanquem el programa amb un fragment d'una peça improvisada de vint minuts de Litmus0001 i que ha publicat a BFW recordings.


Tracklist del programa

01 [hibernate] spheruleus - submerging
02 [hibernate] autistici - mam tor soarers' workshop
03 [hibernate] danny saul - kinison (part 3)
04 [hibernate] talvihorros - alpha
05 [atp004] edu comelles - chairs for an abandoned classroom
06 [cfm051] secondface - visions (dome mix)
07 [bfw215] litmus0001 - living the second - past of future space - power


    Dediquem el video d'avui a Talvihorros, un projecte que personalment m'encanta, molt ric en detalls, basat en la guitarra i l'electrònica delicada i drònica. En el vídeo el veiem en un concert de 2011.

2 comentaris:

  1. Molt bo!! M'han agradat especialment les cinc recopilacions que Hibernate Records. Felicitats pel programa!

    ResponElimina