dijous, 7 de novembre del 2013

núvol de fum 046 | simplicitat contundent

Escolta el podcast
O descarrega'l: núvol de fum 046.mp3

    Tornem a la normalitat després del mixtape de "nit de difunts" de la setmana passada continuant el repàs que estem fent a les cinc recopilacions de descàrrega gratuïta que han llançat des de Hibernate Recordings per celebrar les seves primeres cinquanta referències. Avui repassem la que ha seleccionat Katie English, coneguda com Isnaj Dui, nom amb el que publica la seva música basada en manipulacions de flauta i instruments casolans. Per aquesta recopilació ha escollit deu peces del catàleg de Hibernate, de les quals ens quedem amb la meitat, amb artistes que ja coneixem com Wil Bolton, Tom White, Relmic Statute, Antonymes i Bengalfuel. Ens queden tres recopilacions que anirem desgranant en propers programes. 

    La segona meitat del programa la dediquem a escoltar algunes coses noves (i no tant noves) que ens ofereix l'escena netaudio. La més destacada és el magnífic treball que øystein jørgensen ha publicat recentment a Treetrunk Records. Guitar Soundscapes és bàsicament això, manipulacions de guitarra en forma d'ambient drone, però produït a la perfecció, amb unes textures riquíssimes i emotives, sense cap dubte un dels discs d'aquesta tardor i de l'any. També escoltem un tema de Muhr, director de Camomille Music, amb un tema una mica més antic que dóna nom al programa d'avui. Tanquem aquesta edició amb una peça de Atrio Serenade remesclada per l'italià Buruciaka, de tant en tant ens trobem coses com aquesta pel Soundcloud i sempre és un plaer poder punxar-les.

Tracklist del programa

01 [hibernate] wil bolton - slate
02 [hibernate] tom white - on sundays
03 [hibernate] relmic satute - M
04 [hibernate] antonymes - kiosuketene
05 [hibernate] bengalfuel - polo technician (rat trash mix)
06 [cml024] muhr - blunt simplicity
07 [treetrunk285] øystein jørgensen - guitar soundscape 1
08 [treetrunk285] øystein jørgensen - guitar soundscape 4
09 [soundcloud] atrio serenade - delirios en la caminata del éxtasis (buruciaka version)

    Els temes de Hibernate Recordings que hem escoltat avui venen de la recopilació seleccionada per Katie English, Isnaj Dui. El video d'aquesta setmana, realitzat per Jonathan Lees és d'una peça del treball titulat Abstracts in Solitude editat també a Hibernate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada