dijous, 21 de novembre del 2013

núvol de fum 048 | joc d'ombres

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 048.mp3


    Quarta setmana que dediquem a repassar els cinc recopilatoris de descàrrega gratuïta publicats per Hibernate Recordings per celebrar les seves primers cinquanta referències. Avui repassem la curada per Freser McGowan, conegut musicalment com a "caught in the wake forever". Ell també ha escollit deu peces del catàleg del segell anglès i nosaltres ens quedem amb cinc d'elles per al programa d'avui. Alguns noms ja molt familiars com Wil Bolton, Offthesky amb alguns que no coneixem tant bé però amb música igualment fascinant, és el cas de Northerner, Szymon Kaliski o Konntinent. La setmana que ve tancarem aquesta petita sèrie dedicada a Hibernate amb el darrer dels recopilatoris, el seleccionat per Offthesky.

    A la segona part del programa destaquem algunes novetats més o menys recents, començant per un parell de treballs autoeditats via Bandcamp, per un costat l'ambient de Kit, projecte anglès que presenta "leaps", un disc basat en el sampleig de música clàssica, i per altre Fussganger amb un dub techno molt tranquil i ambiental. També dins del gènere del dub, o dub ambient escoltem un tema de Johannes Schwarz publicat a Nulogic. Presentem també la nova referència del portal A Strangely Isolated Place, que trenca la habitual línea de publicar singles per treure un EP de Dennis Huddelton sota el seu projecte 36, un disc meravellós que no us podeu deixar perdre.

Tracklist del programa

01 [hibernate] wil bolton - blackpoint
02 [hibernate] northerner - the end of december
03 [hibernate] szymon kaliski - without breaking
04 [hibernate] konntinent - hayashi drag track
05 [hibernate] offthesky - whittling you little lights
06 [bandcamp] kit - scribe
07 [bandcamp] kit - godspeed
08 [asip028] 36 - shadow play (after dark reprise)
09 [nulogic066] johannes schwarz - rauch
10 [bandcamp] fussganger - akku

     Dediquem el video d'aquesta setmana al senyor Jason Corder, conegut com Offthesky. La setmana vinent escoltarem la seva recopilació i per anar fent boca aquí tenim un video del seu CD/DVD "Geometry of Echoes". El tema es diu Alchemy i tant la música com el vídeo estan signats per Offthesky.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada