dijous, 14 de novembre del 2013

núvol de fum 047 | núvols de pluja

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 047.mp3


    Avui repassem el tercer recopilatori de descàrrega gratuïta que celebra les cinquanta primeres referències del segell anglès Hibernate Recordings, un segell referent pel que fa a la música ambient i minimalista. La selecció que repassem avui és la realitzada per Wil Bolton, del qual ja hem escoltat varis temes en anteriors programes. De les deu peces triades n'escoltem sis, Warmth Terminal, Pascal Savy, Quinn Walker, Ian Hawgood, Ed Hamilton i Caught in the Wake Forever, aquest últim és el projecte musical de Fraeser McGowan, que també s'ha encarregat de seleccionar un d'aquests recopilatoris, que repassarem la setmana que ve. 

    També us presento algunes novetats interessants, totes elles gestades o publicades a l'estat espanyol. És el cas del nou treball de Carlos Suàrez, un single amb dues peces basades en la síntesi analògica modular i l'experimentació que ha vist la llum al catàleg del segell madrileny Experimenta_Net, dirigit per Javier Piñango. També escoltem la música del sevillà José Barrera, que sota el seu projecte Bite acaba de publicar el seu segon treball per al netlabel canadenc Basic Sounds, tot un referent també. Andagainandagain son és un dúo de Serbia, i acaben de publicar al segell espanyol 48 laws un treball on s'atreveixen a versionar (ells també) a Erik Satie. Tanquem el tracklist amb la música de Second Bounze, projecte de Zaragoza centrat en l'ambient i el drone, la peça que escoltem la trobareu al seu Soundcloud.

    Aquest cap de setmana és el festival M!ra a Barcelona, que es consolida amb una proposta que ha crescut notablement respecta l'anterior edició. Aquest any per falta de temps no hem pogut fer un especial dedicat al festival, passeu-vos per la seva pàgina i mireu quin cartell més ben parit. Si em voleu trobar, busqueu-me al concert de The Haxan Cloak.

Tracklist del programa

01 [hibernate] warmth terminal - the sat down
02 [hibernate] pascal savy - passing light
03 [hibernate] quinn walker - dead bird sing II
04 [hibernate] ian hawgood & friends - blue type I
05 [hibernate] ed hamilton - behind the clouds (part 2)
06 [hibernate] caught in the wake forever - western medicine failed me
07 [exp28sg] carlos suárez - zeitgeist
08 [bsc_038] bte - room 03
09 [48L10] andagainandagain - muzika na ambijente na muziju erika satija (pièces froides II)
10 [soundcloud] second bounze - rainy clouds

    El video d'aquesta setmana el dediquem a Quinn Walker, artista del catàleg de Hibernate Records resident a Corea del sud on composa la seva música a partir d'instruments acústics, electrònica i gravacions de camp. A la seva pàgina web hi trobem una secció de videos on podem veure aquest creat per la peça titulada Winter Veil.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada