dilluns, 25 de març del 2024

núvol de fum 447 | Mostra II

Escolta el podcast:
 
O descarrega'l: núvol de fum 447.mp3
 
 
        Segon programa dedicat al festival Mostra, que se celebra a Barcelona aquesta mateixa setmana. La setmana passada repassavem  la programació de dijous 28 a Hangar i avui fem un petit repàs a la resta de programació, la del Castell de Montjuïc de divendres a diumenge. Una programació més enfocada cap al ball, però sense deixar de banda l'experimentació o la improvisació. Arrenquem amb els que son, al menys per a mi, uns dels caps de cartell del festival, el combo format per Atom™ i Tobias, que ens oferiran una sessió d'experimentació i improvisació orientada al ball dissabte a partir de les vuit del vespre. Seguim amb Konduku, que el tindrem divendres a les sis de la tarda amb un set de dj. El tercer tema del programa ens el porta la tunesina Azu Tiwaline amb el seu techno profund, ritualistic i polirrítmic, i que podrem veure en format live set diumenge al migdia. També enfocat cap al techno hipnòtic tenim al francès Vardae, que ja el coneixem per les seves referències a Circular Limited, Anulled o Lett Records. Punxem també a Rrose, un altre dels plats forts del festival amb el seu techno nu i cru. A la productora i dj alemana Toxido Mask no la coneixia, però ja des d'avui li seguirem la pista, tot i que malhauradament em perdré la seva actuació a primera hora de divendres. Tanquem el porgrama ja entrant en el techno amb Forest Drive West des del Regne Unit, projecte que també coneixem prou bé gràcies a una discografia extensa i més que interessant que passa per varis segells com Affin, Echochord o Delsin. 
 
        Queda més que clar que ens espera un cap de setmana intens, carregat de bona música, trobades i tot fet amb molt d'amor, no és casualitat que el logo del festival sigui un cor. Ens veiem per allà!


Tracklist del porgrama

01. [bc] atom tm & tobias - durchlauf
02. [mantis] konduku - scale
03. [iot] azu tiwaline - antennae opening
04. [annulled] vardae - jamaican mule
05. [eaux] rrose - joy of the worm
06. [inverted] toxido mask - artemidorus
07. [echochord] forest drive west - recurssion


        Tanquem amb una altra de les sessions de l'edició passada del Mostra, ni més ni menys que la de Marco Shuttle. L'italià afincat a Berlín va oferir un set de dj de tres hores on va desplegar un ampli ventall d'estils en una progressió constant. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada