dilluns, 18 de març del 2024

núvol de fum 446 | Mostra I

 Escolta el podcast:
 
O descarrega'l: núvol de fum 446.mp3


        Aquest és el primer de dos programes especials que dedicarem a la tercera edició del festival Mostra, que tindrà lloc a diferents espais de Barcelona entre el 28 i el 31 de març. Un festival que es mou entre la música ambient, el techno i tot el ventall de possibilitats que tenim enmig i al voltant d'aquests estils. Durant aquests dos programes repassarem una mica la seva programació i escoltarem alguns dels seus artistes. En aquest primer programa hem parlat amb el programador del festival, Alfonso Pomeda (F-On), que ens explica alguns detalls d'aquesta edició, i repassem la programació del primer dia de festival a l'espai Hangar.  Escoltem per començar a la mallorquina Aina Climent, involucrada en diferents projectes relacionats amb l'escolta allà a Mallorca, i ha dirigit un curtmetratge titulat Pedis Possessio col·laborant amb Lucrecia Dalt (i que trobareu a Filmin). Continuem amb nara is neus i una de les cuatre peces que formen el seu darrer EP, Atzur, publicat pel segell de Barcelona House of (S)Punk a principis d'any. Des de Bèlgica trindrem el directe d'ambient de Kato de Vidts & J. Noon i ja entrada la tarda arribarà el torn del dj set d'Ario, artista anglès i fundador d'un dels segells més interessants del moment, Astral Industries. El que punxem és una col·laboració amb Rod Modell sota el nom de Mystic AM. Aquesta primera jornada a l'Hangar la tancaràn Javier Marimón i Romi amb un directe que molts esperem amb ganes. Nosaltres tanquem el programa amb Night Sea, un altre projecte a mig camí entre l'ambient el techno i el dub que podrem gaudir en aquest escenari de Hangar en la primera jornada del festival, dijous 28 de març.
        La setmana vinent repassarem algunes de les actuacions de la resta de dies del festival, que tindràn lloc en dos esencaris que hi haurà al Castell de Montjuïc.

        Podeu comprar les entrades al festival Mostra des de la seva web. Afanyeu-vos que estan volant!!


Tracklist del programa

01. [ep] aina climent - noctiluca scintillans
02. [bc] nara is neus - nahcfp
03. [pv] kato de vidts & j. noon - variant
04. [ai-30] mystic AM - one upona time in yazd
05. [bc] javier marimón - stretch
06. [bc] night sea - off grid
 
 
        Tanquem el post amb una de les actuacions de l'edició de l'any passat. Es tracta del dj set de Imox, una de les cares darrere del projecte / canal de Youtube Subradio, que actuava el 8 d'abril al Castell de Montjuïc amb un set de techno profund i hipnòtic. 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada