dimarts, 2 de gener del 2024

núvol de fum 435 | javier marimon (mixtape)

 Escolta el podcast:
 
O descarrega'l: núvol de fum 435.mp3


        Canviem d'any amb el segon mixtape de festes, que ve signat ni més ni menys que per Javier Marimon. Hem escoltat molts cops la seva música, i li seguim la pista de prop per les seves produccions ambient i techno i el seu fantàstic disseny sonor. Ens diu que és una ment visual interessada en perspectives rares, tangents trencades i el moviment. La seva música explora diversos camins de l'electrònica , amb paisatges sonors propers al ambient, basant-se en gravacions de camp hiper-processades, seqüències vives quasi techno i tot influenciat pel dub. A més Javier està darrera la plataforma artística Off T, dedicada a la publicació d'inquietuds sonores en format físic, junt amb impresssions, serigrafia i altres projectes relacionats amb la música i el vídeo animat. 
        Si encara no coneixieu la seva música avui és una ocasió inmillorable, ja que ens ofereix una sessió de temes propis, i tots inèdits! Tot un plaer poder comptar amb ell i amb aquest viatge sonor que ens ofereix.
 
        Us desitjo un gran 2024, carregat de música, cultura i salut!
 
 
Tracklist del programa
 
01. javier marimon - unreleased 
02. javier marimon - unreleased
03. javier marimon - unreleased
04. javier marimon - unreleased
05. javier marimon - unreleased
06. akmuo - unreleased (javier marimon version)
07. javier marimon - unreleased
08. javier marimon - unreleased
09. kato de vidts - unreleased (javier marimon dance edit)
 
 
        L'any passat MNMT publicava, dins la seva sèrie Live Stream, aquesta improvisació signada per JFR, el trio format per Javier Marimon, F-On i Romi. Unes imporvisacions que es fan a cegues i sense regles, escoltant-se els uns als altres i reaccionant amb sons propis o manipulant els dels demés. Sons cinc hores d'improvisació que valen molt la pena!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada