diumenge, 29 d’octubre del 2023

núvol de fum 426 | mixtape de difunts

 Escolta el podcast:
 
O descarrega'l: núvol de fum 426.mp3


        Com cada any per aquestes dates ja tenim aquí el primer mixtape de la temporada, el mixtape de difunts. Una selecció de dark ambient que com sempre ens mou per varis ambients i estils. Aquest any amb la presència de grans noms com Sunn O))) i el gran Lustmord. També Raison d'Être, amb la seva nova antologia que ja comentavem fa un parell de setmanes. No pot faltar tampoc la presència d'artistes de Cryo Chamber i algún dels darrers descobriments. 
        Recordeu que estem emetent regularment seleccions musicals al canal de stream de Mixcloud, i que aquestes setmanes tenim una selecció de bandes sonores de terror espectacular. Estarem emetent tot el temps possible, sobretot per les nits, així que passeu a saludar i aprofiteu perque aquesta selecció no tornarà fins l'any vinent!

 
Tracklist del mixtape

01. raison d'être - chalixtins (redux)
02. scarless arms - untamed calmness
03. lustmord - accursed
04. carl gari, abdullah miniawy - haj
05. worriedaboutsatan - hold it down
06. teresa winter - mother of death
07. woob - 88th floor
08. sacra fern & breinskam - phantom path
09. alphaxone - a profund void
10. sunn o))) - kannon 2


        Fa un parell de setmanes vaig tornar a Subradio, aquest cop com a Nigul, per a presentar un directe de drone mig improvisat. Aprofito per compartir-lo avui amb vosaltres ja que entra en terrenys del dark ambient. Les visuals corren a càrreg d'a_mal_ga_ma, a qui agraeixo profundament la seva feina, i que també va participar de la jornada amb una sessió del seu projecte musical Josephine Soundscapes
        Llarga vida a Subradio!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada