dissabte, 7 d’octubre del 2023

núvol de fum 423 | ales fora

 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 423.mp3


        Ahir divendres vaig tornar a Subradio, aquest cop com a Nigul, per a fer un directe. En quan estigui el video de Youtube disponible us el comparteixo. Subradio és un projecte que aprecio molt, ja que està fent una gran feina per la difussió de l'escena electrònica local en general. Sempre dic el mateix, és un plaer navegar pel seu canal i descobrir sempre alguna cosa. Llarga vida!
        El programa d'aquesta setmana arrenca amb un discàs, el nou de Vallmo, projecte rere el qual s'amaga Anna Melina, a qui hem vist principalment col·laborant amb Varg. Escoltem un parell de talls de Othem, el seu segon disc, que veu la llum també a Northern Electronics. I aprofitant que som per allà punxem un tema del darrrer d'Anthony Linell, Advanced Transcendent Evolution: deu talls d'electrònica fosca i experimentació. Després canviem d'estil per escoltar l'ambient jazz de Slowly Rolling Camera des de Flow, la banda sonora de la pel·lícula River of Mirrors, dedicada als esports de rem. El punt de ball avui ens el porta Aural Imbalance amb el seu drum'n'bass atmosfèric, i tanquem el programa amb el gran i prolífic Bvdud des del seu disc recent Illusions in indifference, format per cuatre talls de la seva mescla d'ambient, dub, pop i electrònica poderosa. 


Tracklist del programa

01. [ne90] vallmo - poppy
02. [ne90] vallmo - wings out (feat. varg and matti bye)
03. [ne96] anthony linell - path of surrender
04. [bc] slowly rolling camera - river view
05. [bc] aural imbalance - lunar sunset
06. [bc] bvdub - painted in white lies


        Tanquem amb un video on podem veure a AnnaMelina i Varg parlant de les seves col·laboracions i de la seva forma de treballar amb el seu projecte conjunt Flora. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada