divendres, 17 d’abril del 2020

núvol de fum 301 | mirar lluny

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 301.mp3


     Després d'una altra setmana sense programa tornem a la càrrega, i esperant ja agafar el ritme. Comencem el programa escoltant un treball col·laboratiu entre Benoit Pioulard i Sean Curtis Patrick, poca broma. Es tracta d'un disc titulat Avocationals, dedicat a la memòria dels molts vaixells naufragats als Grans Llacs durant el segle XX, i a les seves víctimes. El trobareu editat per Beacon Sound. Seguidament escoltem un tema molt especial, la versió ambient realitzada per Alva Noto del tema A Forest de The Cure. Carsten Nicolai l'acaba de publicar al seu segell Noton en motiu dels 40 anys de la publicació d'aquest clàssic de The Cure. Escoltem també el productor d'electrònica Barker, des del seu LP Utility. Per tancar el programa tenim el nou tema/disc d'Edu Comelles, mirar lluny, una peça llarga acabada de composar en petites estones durant aquests dies de confinament. Un treball publicat aquesta mateixa setmana pel segell anglès WhiteLabRecs, no us el perdeu!!

     I com ja sabeu, és amb l'Edu Comelles i amb Animatek els que estem organitzant setmanalment el festival online Ruido Vírico, que tornarà aquest diumenge amb més programació a la plataforma Twitch. Estigueu atents als perfils d'Audiotalaia, al facebook i a twitter, perque tenim un munt de coses bones preparades.


Tracklist del programa

01. [bnsd032] benoit pioulard, sean curtis patrick - stonefax
02. [bnsd032] benoit pioulard, sean curtis patrick - eaglescliffe
03. [n-48] alva noto - a forest
04. [ostgutlp32] barker - gradients of bliss
05. [whitelab] edu comelles - mirar lluny


     Avui no tancarem el post amb un vídeo d'alguna de les coses que han sonat al programa, sino que us comparteixo una de les actuacions del Ruido Vírico, i així ho seguirem fent les properes setmanes. Aquest és el set de Mauri Edo sota el seu projecte Subespai. Aquest català afincat a Sydney ens va oferir un concert preciós, drònic i molt ambiental. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada