divendres, 3 d’abril del 2020

núvol de fum 300 | obert

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 300.mp3


     El Núvol de Fum segueix tot i el confinament. Hem estat dues setmanes sense programa, en portem ja tres de tancament i ningú té idea de quant acabarà. Però nosaltres no ens hem aturat, tot i no haver fet programa. Juntament amb l'Edu Comelles d'Audiotalaia i Javier Melgar, Animatek estem organitzant Ruido Vírico, un festival online de música electrònica i experimental a través de la plataforma de streaming Twitch. Per allà han passat ja una quarentena d'artistes i aquest mateix dissabte tornem a obrir amb una nova selecció de concerts i sessions. Seguiu el hashtag #ruidovirico per estar informats dels dies d'emissió i els cartells, ja que seguirem oberts al menys fins que acabi el confinament. 
     Dit això, avui estem també de celebració, 300 programes!! Moltes gràcies a tots els oients, els que escolteu el podcast i als que descarregueu el programa. Veure que hi ha gent que espera el programa cada setmana i no falla mai és un dels motius que haguem arribat fins aquí. Moltes gràcies!!!
     Pel que fa al programa d'avui, l'arrenquem amb Ecovillage, un duo suec format l'any 2006 amb una desena de ttreballs publicats fins a dia d'avui. L'últim és Arrived, publicat per Dronarivm, un treball d'ambient i electroacústica  força interessant. Escoltem una peça del disc de Arve Henriksen, trompetista i productor norueg, i integrant de la banda Supersilent, a part d'estar ficat en molts altres projectes. The Timeless Nowhere és un disc llarg, en cuatre parts, d'un jazz ambiental excel·lent. No us el podeu perdre. A la segona part del programa punxem el Mix de Mollet de Corazón Bicéfalo; una recreació de la seva actuació al escenari Núvol de Fum de l'Habitació del Farmacèutic de l'any passat. Obviament aquest any no podrem celebrar aquesta mostra d'art de Mollet, que hauriem d'estar preparant ja. Però en Toni ens envia aquesta sessió per a recordar aquesta fantàstica actuació drònica i electrònica. 


Tracklist del programa

01. [dr65] ecovillage - open
02. [dr65] ecovillage - topanga
03. [rlp3210] arve henriksen - myosis
04. [...] corazón bicéfalo - mix mollet


     Tanco el post amb la sessió llarga que vaig realitzar per a Ruido Vírico la setmana passada, una sessió en directe on vaig estar punxant vinils d'ambient i electrònica. Recordeu seguir el festival per les xarxes i no us perdeu la propera emissió. També tenim convocatoria oberta per a artistes!!

     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada