divendres, 11 de desembre del 2015

núvol de fum 131 | agost

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 131.mp3


     Avui comencem el programa parlant del Eufònic Urbà, que s'està celebrant aquest cap de setmana al centre d'art Santa Mònica de Barcelona. A aquestes alçades ja tots coneixem aquest festival d'arts sonors i visuals que té lloc a les terres de l'Ebre al setembre i que reviu a Barcelona per aquestes dates. Aprofitem el festival per parlar del nou disc d'Edu Comelles, Agost, que presentarà aquesta mateixa tarda en format banda, acompanyat per Sara Galàn, Avelino Saavedra i Fernando Junquera. La programació del festival es completa amb un bon nombre d'artistes sonors i visuals, instal·lacions, performances i presentacions. Teniu tota la informació al web del festival.
     La segona part del programa la dediquem a la tercera recopilació del segell anglès Assembly Field. Ja vam parlar de les dues primeres en el seu moment, i ja tocava fer-li una bona repassada a aquesta, carregada de molt bona música, i que podeu descarregar lliurement.
     Uns deixem una petita perla per al final, amb el projecte de techno experimental i abstracte japonès Sa Pa, que publica a través del segell Forum un disc interessantíssim carregat de textures complexes, polirrítmies i amb un so que fa que t'hi vagis endinsant poc a poc.

Tracklist del programa

01 [spa.rk] edu comelles - inevitable drowsiness
02 [spa.rk] edu comelles - aurora
03 [af019] a bleeding star - the fogblissforest (out of reach mix by mind divided)
04 [af019] jared armes - lucid dreams
05 [af019] josé soberanes - she makes beauty fron ashes
06 [af019] projektions - 12 days
07 [forum IV] sa pa - russolo

     Tanquem el post amb el vídeo d'Aurora, un dels temes del nou disc d'Edu Comelles, que s'ha publicat justament avui. El vídeo està realitzat per Andrea Pazos, amb la qual ja va treballar fa alguns anys en el projecte Sonic Walkie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada