divendres, 17 d’octubre del 2014

núvol de fum 083 | lejeri

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 083.mp3


     Programa vuitanta-tres, on repassem alguns treballs que ja han sonat al programa i presentem tres novetats discogràfiques. Comencem recordant que divendres que ve, 24 d'octubre, tenim una cita a Mollet amb l'ambient i la electrònica minimalista. Un doble concert a la terrassa del museu Abelló amb la música de Sustainer i Valdrada (el projecte audiovisual que tinc a mitjes amb en Marco Domenichetti). Abans d'això, cap a dos quarts de deu hi haurà una visita guiada l'exposició "Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes", instal·lada al museu. Una cita que no us podeu perdre i que ens apropa en format concert la música que escoltem aquí al programa. Teniu més informació a l'event de Facebook

     Les tres novetats musicals que presentem avui son per una banda el misteriós treball de Orrorin Daydream per al netlabel Silent Flow, també un treball al voltant del ambient experimental signat per l'artista de Bangkok Mr. Sideburns i un EP amb dos talls de l'argentí Orson Throb al netlabel Temiong.

Tracklist del programa

01 [7m012] sustainer - fono
02 [hibernate] offthesky - snow filled summer
03 [bc] stray theories - closer
04 [slnt071] orrorin daydream - like a lioness 1
05 [slnt071] orrorin daydream - like a lioness 2
06 [slnt071] orrorin daydream - like a lioness  3
07 [de] mr. sideburns - jugo
08 [de] mr. sideburns -nebo
09 [de] mr. sideburns - siren E
10 [tmong023] orson throb - process part 2

     Tanquem el programa amb un video que ha realitzat el segell madrileny Seven Moons Music on podem veure parlar alguns dels seus artistes principals, així com el seu creador i administrador David Mata (Erissoma). Un video molt ben realitzat que ens ajuda a coneixer una mica millor aquest fantàstic project.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada