divendres, 10 d’octubre del 2014

núvol de fum 082 | seqüència vuit

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 082.mp3

     Cada temporada hem dedicat un programa a les recopilacions de Future Sequence, possiblement la sèrie de recopilacions de música ambient més important de les que corren per interntet. Cada nova edició ha sigut esperada i celebrada. Fa unes setmanes es publicaba el vuitè volúm de Future Sequence, i a més arriba amb la notícia de que no n'hi haurà més, aquí acaba aquesta saga de recopilacions que ha publicat música de tanta qualitat. Ara Future Sequence seguirà operant com a segell digital amb un reconeixement important, gràcies a aquestes recopilacions. Han estat doncs vuit volúms, 310 peces musicals i més de 27.000 descàrregues, tot un èxit dins i fora del netaudio. 

     El programa d'avui el dediquem a aquesta última edició de Future Sequence, escoltant set dels vint-i-vuit temes que la formen. Alguns noms coneguts com Ghost and Tape o Andagainandagain. També noms nous com Sophia Loizou, que ens regala una peça meravellosa.... passin i escoltin...

Ttracklist del programa

01 five minutes alone - boarderlands
02 ghost and tape - return
03 sophia loizou - ghost box
04 andagainandagain - Oo
05 dag rosenqvist - and we let go because we must
06 endless melancholy - amber
07 zenjungle - tre passi

     Tanquem el programa d'avui amb la música del projecte del grec Phil Gardelis Zenjungle. Aquest música toca el saxo, la guitarra, teclats i percussió, i crea una música ambient amb sonoritats naturals. Aquí tenim una altra peça seva, de gairebé 40 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada