dijous, 24 d’octubre del 2013

núvol de fum 044 | matèria lúcida

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 044.mp3


    El prou conegut i prestigiós segell d'ambient Hibernate està de celebració. El motiu és l'arribada de la cinquantena publicació del seu catàleg. La temporada passada ja vam escoltar una recopil·lació de descàrrega gratuïta de Hibernate Records, aquell Sampler Six, i ara celebren les seves primeres cinquanta referències amb ni més ni menys que cinc recopilatoris més, cadascun amb deu peces del catàleg seleccionades per cinc dels seus artistes. Molt bona notícia ja que ens encanta tot el que publiquen, així tenim un munt de material al que podem accedir. Durant cinc programes dedicarem una estoneta a repassar aquests cinc recopilatoris i avui comencem amb el que selecciona Antonymes, alies musical de Ian Hazeldine. En ell trobem fantàstiques peces d'ambient com les de Simon Baiton, Autistici, Ian Hawgood & friends o Wil Bolton, també composicions de piano, les de Clem Leek i Spheruleus son bons exemples. Un material molt recomanable que no us podeu deixar escapar.

   Tanquem el programa amb una novetat de llarg format, una peça de poc més de vint minuts del prolífic Kirill Platonkin extreta del seu nou treball publicat per Endless Ascent. Ambient drone i gravacions de camp que ens endinsen en mons misteriosos... Ahh! Parlant de misteris... la setmana que ve tindrem la primera i terrorífica mixtape de la temporada, l'especial dark ambient de la nit de difunts.

Tracklist del programa

01 [hibernate] simon baiton - tankah
02 [hibernate] clem leek - from me to you (part 1)
03 [hibernate] autistici - edall
04 [hibernate] spheruleus - she sinks
05 [hibernate] ian hawgood & friends - the headless sleep
06 [hibernate] wil bolton - collapsed chimes
07 [ea023] kirill platonkin - materia lúcida

    Ja que la recopilació de Hibernate que repassem avui està seleccionada per Ian Hazeldine, Antonymes, li dediquem el video del post, amb la peça Endlessly, del seu treball The Licence To Interpret Dreams.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada