dijous, 3 d’octubre del 2013

núvol de fum 041 | onirisme

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 041.mp3


    Segon programa de la segona temporada, repassem algunes novetats i seguim escoltant coses publicades durant l'estiu. Comencem amb Bgudna des d'Islàndia, un projecte molt sòlid d'ambient amb el piano com a un dels elements principals. El  disc que escoltem avui, "reborn in strange places" no és el que té més presència de piano però si passeu per la seva web podreu escoltar altres treballs on el piano sí que hi juga un paper important. Sigui com sigui és un artista interessant que caldrà tenir en compte. 
    Un artista que sí que coneixem bé, sobretot en la seva faceta de fonografista és Miguel Isaza, amb una discografia i trajectòria més que notable; podem destacar per exemple que és fundador i director dels segells Monofónicos, Invisible Valley i Outside, a part d'administrar altres pàgines dedicades al so. Avui escoltem un dels seus projectes musicals, Roedor, amb el que ha publicat un treball titulat "onirismo" al seu segell Monofónicos, una mescla genial de gravacions de camp i composició amb electrònica i instruments processats. També escoltem un parell de col·laboracions, totes dues amb un toc de foscor tal com ens agrada; per un costat tenim Orgatanatos & Plandercozeron amb un interessant treball per al segell francès Nowaki, i per altre tenim el projecte Black Oil Documents, format pels alemanys Christian Fiesel i Marko Hupel a través de la seva darrera publicació a Webbed Hand. Tirant també cap a l'experimentació tenim a Jorge Marredo amb "Uéyiga" publicat per Audiotalaia, tot queda a València. Tanquem el tracklist d'avui amb dues coses més lluminoses, Stellardrone i el seu ambient seqüencial i el dub techno ambiental de Seal Bient, cosa fina.

Tracklist del programa
 
01 [bandcamp] bgudna - an old problem
02 [mne005] roedor - akasha
03 [mne005] roedor - hipnos
04 [nk127] orgatanatos and plandercozeron - rain in pripyat
05 [nk127] orgatanatos and plandercozeron - inconceivable senses
06 [at065] jorge marredo - cuatro
07 [stasis017] stellardrone - eternity
08 [wh268] black oil documents - herzgrau
09 [ml051] seal bient - untitled

    El video d'aquesta setmana el dediquem a Jorge Marredo i a la seva actuació a les jornades Sound-In celebrades al Matadero de Madrid el passat 25 de gener. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada