divendres, 30 d’octubre del 2020

núvol de fum 316 | mixtape de difunts

 Escolta el podcast:

O descarrega el mixtape: núvol de fum 316.mp3


      Un any més arribem al primer mixtape de la temporada, el mixtape de difunts que ve carregat com sempre de dark ambient i música fosca per aquestes dates properes a tots sants. Els que sou habituals del programa ja sabeu que per a mi és un mixtape molt especial, i a més aquest any hem tingut la oportunitat de punxar aquest dark ambient també en directe gràcies al canal de Twitch d'Audiotalaia. Això va ser dimecres al matí com ja sabeu, i per si no hi vau ser us comparteixo el vídeo de l'emissió aquí a baix. Van ser gairebé tres hores de dark ambient i sonoritats fosques amanides amb imatges de pel·lícules antigues de domini públic com the night of the living dead o carnival of souls. Pel que fa a la música aquest any he tirat molt de dos mega-recopilatoris  que es poden descarregar gratuitament (pagant el que vulgueu) des d'un perfil de Bandcamp del cual poca cosa més he pogut descobrir. Es tracta de This Is Darkness, un portal dedicat al dark ambient que opera des de Baltimore. Des de la seva web podeu consultar noticies, crítiques, entrevistes i sessions.


     No tenim tracklist per al mixtape d'avui, us deixo directament amb el vídeo de l'emissió d'aquest dimecres, la versió ampliada del mixtape de difunts. Aquí teniu l'enllaç.

     Recordeu que diumenge tenim una nova edició de Ruido Vírico, un cop més al canal de Twitch d'Audiotalaia. Aquest mes amb un cartell excel·lent, aquí us el deixo. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada