divendres, 9 d’octubre del 2020

núvol de fum 313 | manifest clandestí

 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 313.mp3


     Ja tenim en marxa la programació d'Audiotalaia a Twitch, dimecres vam estrenar les sessions del Núvol de Fum, vam estar compartint música i el matí. I ahir mateix s'estrenava Dentro del Círculo, de  Javier Rey, amb una sessió meravellosa combinant imatges i música. La següent emisió d'Audiotalaia serà de nou dimecres que ve a les 10 amb el nostre Núvol de Fum.
     Una de les coses més interessants que tenim en marxa és el curs sobre música experimental que impartirà Oriol Rosell els propers 24 i 31 d'octubre sota el títol Música experimental: una cartografia posible. A l'enllaç trobareu tota la informació. Per cert, no us perdeu la seva sèrie de podcasts Tácticas de Choque, totalment imprescindible!

     El programa d'aquesta setmana arrenca amb el treball vocal de dues dones. Per començar la música de la nordamericana Megan Mitchell amb el seu genial projecte Cruel Diagonals. Pulse of indignation és el títol del seu darrer treball. A més Mitchell està darrera d'un interessantíssim projecte, Many Many Women; una web que recopila artistes sonores i productores i experimentadores no masculines de tot el món. Guardeu-vos-la a favorits. La segona veu de dona és la de Cucina Povera, amb un disc titulat Zoom, d'estil més despullat i lluminós, gairebé religiós. D'aquí passem a Jab, des de Nova York, per escoltar un tall drònic i minimalista, construït amb ones sinusoidals. Escoltem també Imaginary Softwoods, des d'un treball publicat en 2016 en físic però ara veu la seva edició en format digital per primer cop. Tanquem el programa amb una peça llarga de Mattson Ogg amb el seu projecte Dura, on combina sons de la natura, textues electròniques i altres vibracions. Vivarium / Solarium son dues peces de drones minimalistes improvisats  editats al gener de 2019 per Aural Canyon



Tracklist del programa

01. [dr00032] cruel diagonals - embrasure
02. [dr00032] cruel diagonals - manifest clandesti
03. [bc] cucina povera - zoom0006
04. [sp105] jab - menu music for video game
05. [mineral disk] imaginary softwoods - the path of axinite
06. [ac016] dura - vivarium



     Tanquem el post d'aquesta setmana amb la conferència que ens va oferir Oriol Rosell el passat mes de març a Ruido Vírico. Així tindreu  més pistes de com anirà aquet curs de sis hores que hem organitzat per als 24 i 31 d'octubre. Ja he comentat que segueixen les inscripcions obertes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada