divendres, 23 d’octubre del 2020

núvol de fum 315 | viatge dolorós

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 315.mp3


     Arrenquem el programa d'aquesta setmana amb el productor rus Pavel Milyakov, conegut sobretot pel seu projecte Buttechno. Escoltem un parell de talls del seu segon disc, la maison de la mort, editat per Berceuse Heroique. Escoltem també el projecte anomenat Bedroom, rere el qual està el productor de Chicago Adam London, que centra el seu treball en la guitarra i presenta un treball que gira en torn la idea de sentir-se segur i en pau, a thousand harmonies in silence. Andosvich és un misteriós productor del qual poca cosa he pogut esbrinar, ens quedem amb la seva música, extreta d'un disc anomenat sorrowing journey, editat per Bellum Records. Per tancar el programa tenim a Kate Carr i la peça city of bridges, una peça construida amb gravacions de camp. Aquests ciutat dels ponts és Saskatoon, a Canadà, on la artista va passar gairebé un mes voltant pels seus carrers i enregsitrant els seus paisatges sonors per a crear aquest collage de trenta sis minuts, tot un viatge a través de l'oïda.

      La setmana vinent tindrem el primer mixtape de la temporada, que ja sabeu que és el mixtape de difunts, dedicat al dark ambient i a la música més fosca. També el dimecres dedicarem la sessió al canal de twitch d'Audiotalaia al dark ambient. Us espero allà el dimecres a les deu del matí. 


Tracklist del programa

01. [bh057] pavel milyakov - forest loop
02. [bh057] pavel milyakov - fff
03. [pitp043] bedroom - a thousand harmonies in silence
04. [bellum] andosvich - hollow woods
05. [le024] kate carr - city of bridges


     Está més que clar que el format stream està siguent la única opció de seguir fent música i punxant per a moltíssims dj's. Les actuacions a través de twitch, youtube, fb o altres plataformes han florit i s'han reproduït com bolets. Des d'aquí ho celebro ja que tenim la oportunitat de gaudir de sessions d'una altra manera, i el fet de que sigui en streaming dóna també un altre tipus de llibertats al dj alhora d'escollir el que punxa. Avui hem arrencat el programa amb Pavel Milyakov, que també està realitzant sessions en stream des de la capital russa. Us deixo amb el primer dels seus dungeon streams, realitzat al principi de la pandèmia. Una sessió excel·lent.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada