divendres, 19 de maig del 2023

núvol de fum 417 | dens

 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 417.mp3


        Comencem comentant que la setmana vinent, dissabte 3 de juny, estaré fent un directe de techno a la sala Laut de Barcelona, convidat per Absis. Porto ja varies setmanes treballant en aquest live, que repassarà molts dels temes que he publicat (i que no) des de 2014 fins ara. Si aglú s'anima a venir podeu contactar amb mi.
        Dit això el programa d'avui arrenca amb el gran Atom™ des d'un treball titulat The Quantum Pleasure Traveller, editat a finals d'any i on hi trobem electrònica propera a l'electro, ambient i experimentació. Com sempre un treball magnífic que val la pena escoltar. Continuem amb una curiositat, una remescla de Laurel Halo sobre un tema del famós compositor i cantautor francès Yann Tiersen, a qui, també s'ha de dir, tots li vam agafar una mica de ràbia fa uns anys. La treiem d'un disc de remescles del d'una peça titulada Kerber, que a més de Laurel Halo, compta amb Terence Fixmer i Beatrice Dillon entre altres. Seguim amb el duo de dark ambient Ascending Divers des d'un treball titulat Watery Domain editat per Cyclic Law. Punxem també al veterà del dub techno i ambient J.S.Zeiter, des de la primera referència d'un nou segell anomenat Expanding Vision. Tanquem el porgrama amb una altra peça de Stupor Mundi, el nou treball de Susana López que ja vam començar a escoltar la setmana passada. Drone en estat pur. 


Tracklist del programa

01. [nn] atom™ - dense
02. [bc] yann tiersen - kerber (laurel halo remix)
03. [cl] ascending divers - a stormful place far out off the coast
04. [ev-001] j.s.zeiter - untitled
05. [vestíbulo] susana lópez - drones to Zazeela


        Tanquem el post amb l'actuació de Laurel Halo al festival portuguès Semibreve de l'any 2020, enregistrat al monestir de São Martinho de Braga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada