divendres, 2 de desembre del 2022

núvol de fum 394 | victòria sobre el mal

 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 394.mp3


        Dilluns arrencàvem les emissions en directe a Mixcloud. Hem estat gairebé totes les nits emetent seleccions musicals i sessions gravades. Poc a poc anirem afegint més contingut, seleccions especials i demés. La veritat és que l'apartat de live stream de Mixcloud té moltíssim que millorar encara, espero i desitjo que vagin millorant i afegint funcionalitats. Pel bé de la plataforma.
        Pel que fa al programa d'aquesta setmana, l'arrenquem amb un clàssic que ens arriba cada any per aquestes dates, la recopilació Pop Ambient de Kompakt. Un any més el segell de Colònia ens ofereix un recull de peces d'ambient signades pels artistes habituals, unes peces molt agradables i lluminoses. N'escoltem un parell, la que signa Ümit Han i la col·laboració entre Joachim Spieth (com no) i Zaké. Continuem amb un dels darrers treballs de Yan Novak, un EP de tres talls titulat Reflections of a gathering storm i que és un exercici magnífic de drone amb molta força, que com ell mateix comenta a les notes del disc, sembla a punt de col·lapsar. Seguim amb Blanket Swimming i un nou treball titulat The column shines, abans d'acabar el programa amb una peça llarga de KMRU, imperceptible perceptible, editat per Longform Editions. Una peça ideada com audiovisual però amb suficient força com per funcionar sola. En ella hi trobem gravacions de camp, guitarres distorsionades i sintetizadors. Marca l'inici d'una exploració de l'artista sobre les distorsions, que segur continuarem veient en properes publicacions. 


Tracklist del programa

01. [kompakt] ümit han - sieg über das ungute
02. [kompakt] joachim spieth & zaké - air
03. [bc] yann novak - the part of her that could feel was gone
04. [bc] blanket swimming - millions upon millions
05. [longform] KMRU - imperceptible perceptible


        L'últim cop que vam parlar de KMRU vaig compartir la seva sessió a Hör Berlín, la sèrie de sessions i canal de Youtube de les rajoletes blanques. Aquella sessió és de fa nou mesos, però fa un parell que hi va tornar amb un nou set carregat d'ambient. Aquí la teniu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada