dissabte, 5 de novembre del 2022

núvol de fum 390 | possessió

 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 390.mp3



MISSATGE IMPORTANT!! EL NÚVOL DE FUM NECESSITA LA TEVA AJUDA! !

        Aquesta setmana hem rebut una noticia que posa en perill el programa tal com el coneixem fins ara. A partir de l'1 de desembre Mixcloud limitarà la pujada d'arxius dels comptes gratuïts a deu. Això vol dir que o paguem un compte premium, que son 11 euros al mes, o no podrem seguir penjant els programes a la plataforma.  Des de Mixcloud ofereixen la possibilitat de subscriure's a canals de la plataforma, tal com fa Twitch, amb subscripcions de 3 euros. Així que no em queda més remei que fer aquesta crida. Si ets seguidor o seguidora del programa pots contribuïr amb la subscripció a Mixcloud, que realment ajudaria moltíssim. També podeu contribuïr al programa amb una donació a Paypal. Amb el compte premium Mixcloud ofereix també la possibilitat de fer streams, cosa que també aprofitariem per fer sessions en directe i altres continguts.
        Els que segiu el programa des de fa anys sabeu que això és totalment gratuït i sense ànim de lucre. A les ràdios locals no es paga res als col·laboradors que fan programes, així que segurament haurem de treure'ns les castanyes del foc nosaltres mateixos. Son 11 anys fent el Núvol de Fum, gairebé 400 programes que es poden consultar i escoltar des de Mixcloud. Trobariem alternatives, però m'agradaria seguir a la plataforma i no haver de moure tal quantitat d'arxius. Tenim doncs un mes per aconseguir cuatre o cinc subscripcions, o alguna donació... sembla poc... ¿ho aconseguirem?

        Pel que fa al programa d'aquesta setmana, seguim amb dark ambient i música fosca. Com sempre un tracklist del qualitat. 


Tracklist del programa

01. [experimental] post apocalyptic - possession
02. [cryo] dead melodies - where lonely embers glow
03. [exosphere] lingua lustra - soundfields, pt.5
04. [distorted void] endless voice of entropy - from the depths
05. [cyclic law] raison d'etre - daemonium


        Tanquem amb un directe de Raison D'etre, tot un clàssic del dark ambient, actiu des de principis dels anys noranta. El productor suïs actuava a Russia al 2019, dins la programació del centre cultural Dom de Moscou. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada