dilluns, 27 de juny del 2022

Final de la temporada 10



         El passat dijous 23 de juny teniem que haver emès el darrer programa de la temporada, que hauria sigut el 386,  però al final he caigut i he estat amb Covid aquestes dues setmanes. Ara ja estic recuperat però ens ha quedat un final de temporada una mica atropellat o sense concluïr. No passa res! El Núvol de Fum segueix i seguirà, i tornarem com sempre al setembre, pels volts de les festes de la Mercè. Malgrat tot no volia deixar així penjada la temporada i al menys ens acomiadem per aquí i comentem una mica que és el que tindrem (o podem tenir) durant l'estiu. Per començar tenim el canal de Twitch d'Audiotalaia, on m'hi seguireu trobant amb les sessions del Núvol de Fum, segurament no totes les setmanes, però intentaré seguir fent-les amb la màxima regularitat possible. Tenim també AT Club, l'espai de música de ball on també espero fer més d'una sessió aquest estiu. 
        A més de tot això, l'any passat vam tenir les cuatre sessions d'improvisació del Club Silencio, de les que van sortir cuatre discs que recullen una mica els resultats, i per aquesta temporada d'estiu m'agradaria fer alguna cosa semblant. Ja veurem quan i com, però ja tinc algunes idees. Recentment he entregat la meva acció sonora per a l'edició d'enguany de CAAM Sonora, amb un sistema de drones generatius i gravacions de camp en temps real, un fantàstic punt de partida per a seguir explorant a través d'aquests Club Silencio. Sigui el que sigui estigueu atents a les xarxes socials d'Audiotalaia i meves per estar informats de tots aquests streams. 
        Estaré l'estiu per aquí a prop, així que si surt algun bolo, sessió (ambient o techno) o el que sigui podeu contactar amb mi a través del mail i en parlem. Serà un plaer. 
        I dit tot això, ara sí, acomiadem aquesta desena temporada (¡¡10 anys ja de Núvol de Fum!!) desitjant-vos un molt bon estiu carregat de música, i convidant-vos, com no, a tornar a ser aquí tots per compartir la onzena temporada. Molt bon estiu!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada