dilluns, 3 de gener del 2022

núvol de fum 363 | kaltbluetler, still aside

 Escolta el podcast:


O descarrega'l: núvol de fum 363.mp3


           Espero que hagueu tingut una molt bona entrada d'any! Celebrem l'inici d'aquest 2022 amb el tercer programa especial d'aquestes festes. Aquesta setmana li toca el torn a Pablo Ruiz, conegut sobretot pel seu projecte de piano Nebel Lang, imprescindible, i ara també per l'electrònica basada en samples i improvisada que fa sota el nom de Kaltbluetler. Amb aquest àlies Pablo realitza cada setmana el programa Still Aside al canal de Twitch d'Audiotalaia, els dilluns al vespre. Unes interessantíssimes sessions d'improvisació basades en el sampleig d'emissores de ràdio i utilitzant com a instrument el Model:Samples de Elektron, i inspirant-se cada setmana en una fotografia. El resultat son unes sessions hipnòtiques, amb una forma de treballar els samples molt ambiental, amb mantres que es repeteixen, però també amb moments molt rítmics, o molt abstractes... El que ens ha preparat avui és una sessió amb una mescla d'alguns dels fragments que més li agraden, creant alhora un nou viatge a través de la re-organització d'aquests moments sonors. A més aquesta sessió s'acompanya d'un poema signat per Michael Iona (michael.iona (at) outlook (dot) com), col·laborador habitual dels projectes de Pablo, i que acompanya aquest post, així com també ho és la fotògrafa Nanne Springer, que ilustra la portada. 
        Us convido a visitar Still Aside tots els dilluns al vespre i a escoltar aquesta meravella que ens ha preparat Kaltbluetler per al Núvol de Fum. 


                    under
        
                    unseen underneath 
                        under earth under 
                    blankness of snow
                        the nameless stirs 
                    under winter's eyelid
                        a dream entangled
                    in dark roots
                        & tendrils arise
                    stumblingly toward 
                        indistinct light
                    day by growing day
                        yes a breathing soil
                    will re-discover 
                        all our secret names 
                    our unhidden faces
                        & we at last will speak
                    to one another
                        again



        Tanquem el post, com no pot ser d'una altra manera, amb un enllaç al vídeo de la darrera sessió de Still Aside, de la setmana passada. Aui no hi haurà programa, per motius laborals, però seguiu atents a les xarxes d'Audiotalaia per estar informats de les noves emissions. De moment aquesta setmana tindrem la sessió especial de Nit de Reis del Núvol de Fum. Porteu-vos bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada