divendres, 29 d’octubre del 2021

núvol de fum 354 | mixtape de difunts

Escolta el podcast:



     Ja és tota una tradició que el primer mixtaped e la temporada sigui el de la foscor i el dark ambient per la Nit de Difunts, Halloween, castanyada o el que vosaltres vulgueu. Aquest any, a més, és el segon que el mixtapde de difunts es trasllada també als streams dels dimecres al matí, que també hem fet aquesta setmana i que podeu veure i escoltar a través del VOD que us comparteixo al final del post. 
     Pel que fa al mixtape, doncs ja sabeu, uns selecció de música fosca, drons greus i sonoritats tètriques però extranyament reconfortant. Com sempre tenim música de Cryo Chamber, amos i senyors del dark ambient actual, però també d'altres artistes i segells, alguns d'ells allunyats habitualment d'aquest estil, com Internazionale o Hildur Guðnadóttir.


Tracklist del programa

01. sacra fern & breinskam - phantom path
02. sect hypnosis - circleof the instinct
03. scarless arms - untamed calmness
04. verge - submerged
05. calogero aquilina - mysticeti (feat. noiregg)
06. paranoia inducta - where angels fall
07. alphaxone - ashes
08. internazionale - borrowed wings
09. noctilucant - the last sight of light
10. aidan baker & ekin fil - the dark well
11. hildur guðnadóttir - evacuation


     Us deixo com us deia amb l'enllç a la sessió del Núvol de Fum d'aquesta setmana al canal de Twitch d'Audiotalaia, més extensa i amb imatges de Carnival of Souls i Zombie. Recordeu que estic punxant allà tots els dimecres a partir de les onze del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada