divendres, 8 de gener del 2021

núvol de fum 323 | mixtape de nadal I

Escolta el podcast:

  
   Cada any guardem les tres setmanes de Nadal per a emetre mixtapes especials, molts cops amb artistes convidats que ens han aportat la seva visió i les seves influències de la música ambient. Aquest any el que tenim son tres fragments de les sessions que realitzem des del Núvol de Fum al canal de Twitch d'Audiotalaia. Aquest ha sigut un any estrany i difícil, i aquesta transformació que ha viscut Audiotalaia convertint-se en un mitjà de difussió de música i coneixement m'ha anat molt bé a nivell personal, per un costat per tota la música i artistes que estem coneixent i dels que aprenem continuament. Per altra per aquestes sessions del Núvol de Fum, cada dimecres a les onze del matí, per la oportunitat de punxar i de mostrar setmana rere setmana les meves pròpies influències i gustos. Així doncs aquests tres programes especials de nadal enguany son tres fragments extrets de les sessions dels dimecres.  

      Espero que hagueu tingut una molt bona entrada d'any i que aquest 2021 sigui una mica més amable amb tots nosaltres. Molta música i salut!

1 comentari:

  1. Hola!

    Es la sesión de 23 de diciembre (también publicada en "NÚVOL DE FUM | Ambient, electronica and minimalism live sessions" http://www.twitch.tv/audiotalaia/v/847237631?sr=a&t=912s)?

    Se podría tener track list o de parte?
    Gracias! Gracies!

    ResponElimina