dissabte, 3 d’octubre del 2020

Núvol de fum 312 | després

 Escolta el podcast:O descarrega'l: núvol de fum 312.mp3


     Aquest diumenge a les cuatre de la tarda arrenca la nova temporada de Ruido Vírico. En aquesta primera edició presentarem totes les novetats i els continguts d'aquesta temporada i presenciarem un grapat d'actuacions amb Javier Piñango, Angle, Sun Color i més. Teniu tota la info aquí, així que us esperem diumenge al canal de twitch d'Audiotalaia. I aquesta arrencada de temporada vol dir que dimecres vinent tindrem la primera sessió del Núvol de Fum a Twitch. Serà a partir de les 10 de matí, que estarem una estona escoltant música i comentant. No hi falteu!

     I avui al programa tenim el piano i electrònica de Josephine Wiggs, el drone de Jonny Nash i Suso Sáiz, també repassem la recopilació amb les influències i gustos de Floating Points, "late night tales", amb Kara-Lis Coverdale i Sarah Davachi, i tanquem el programa amb una peça llarga del guitarrista i productor Danny Paul Grody.

Ens veiem diumenge a Ruido Vírico!


Tracklist del programa

01. [sos001] josephine wiggs - afterwards
02. [mfm037] jonny nash - flower
03. [mfm040] suso sáiz - abrazo mirando
04. [alnlp52] kara-lis coverdale - moments in love
05. [alnlp52] sarah davachi - untitled (live in portland)
06. [le025] danny paul grody - sunrise, looking east


      Tanquem el post d'avui amb l'actuació de Irene Ivankovà que vam poder disfrutar a la desena edició de Ruido Vírico, el passat 24 de maig. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada