divendres, 5 de juny del 2020

núvol de fum 308 | aniquilat

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 308.mp3



     Doncs ens queden ja només dos programes, sense comptar el d'avui, per acabar aquesta vuitena temporada del Núvol de Fum. Un cop més l'estiu s'ens tira a sobre, tot i que aquest any tot és molt més estrany. El que de moment no tanca per l'estiu és Ruido Vírico, que aquesta setmana seguirà emetent els continguts del festival canari NUMAcircuit. Diumenge tindrem doncs una nova tarda de concerts per compartir amb tots vosaltres, us hi esperem!
     I parlant de Ruido Vírico avui arrenquem el programa amb Francesco Giannico, que vam tenir el plaer de poder disfrutar en la vuitena edició dd "festival" online. Escoltem un parell de talls del seu darrer disc, les mondes imaginaires, un treball de gravacions de camp, piano i electrònica de sonoritat melancòlica editat per Time Released Sound.  El segon projecte de la nit és Submersion, del també italià Justin Francazio, que factura un dub techno brumós i molt profund. Trobareu molt del seu material publicat pel seu compte a Bandcamp. També escoltem la remasterització i re-edició de forintelsen & doden, el mític treball de D.A.R.F.D.H.S., dúo format per Michel Isorinne i Jonas Ronberg, ja sabeu que això va de sonoritats tenses i vuit-cents vuit. Per acomiadar el programa tenim una peça de vint minuts d'un clàssic de l'ambient i el minimalisme, Celer, un tema de drones cíclics i gravacions de camp extret d'una de les seves darreres publicacions a Bandcamp, to an extent.


Tracklist del programa

01. [trs084] francesco giannico - flammarion engraving
02. [trs084] francesco giannico - annihilated
03. [bc] submersion - flexor
04. [bc] submersion - interior
05. [opal044] D.Å.R.F.D.H.S. - dödsuppväckningar
06. [opal044] D.Å.R.F.D.H.S. - andens desperata framåtanda
07. [bc] celer - (06_26_17) OK and an open door into the rain; An afternoon in the L, S, & X (A bar, a machine, and the night)


     De moment no tenim a youtube l'actuació de Francesco Giannico a Ruido Vírico així que avui ens quedarem amb un altre pianista que també ha passat pel festival amb una gran actuació: Bruno Sanfilippo, que vam tenir el paler de veure'l a la desena edició de Ruido Vírico.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada