divendres, 21 de juny del 2019

Núvol de fum 273 | final de temporada

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 273.mp3

     Com sempre per aquestes dates el Núvol de Fum tanca la temporada i s'agafa vacances fins a mitjans  de setembre, més o menys per la Mercè. Ja son set temporades completes les que hem compartit, descobrint i disfrutant de tantíssima música, i espero que en siguin moltes més!! Vull agraïr a tots els que escolteu els podcasts el vostre suport, ja som 450 seguidors a Mixcloud i cada setmana entrem al top 100 en música ambient. Llarga vida al Núvol de Fum!!
     Durant aquest estiu Ràdio Mollet repetirà alguns programes d'aquesta temporada, però abans tenim el mega-mixtape amb el millor de l'any, que miraré tenir llest per la setmana vinent. 

     Per aquest últim programa de la temporada tenim un tracklist carregat de bona música, però això tampoc es cap novetat. Arrenquem amb Hildur Guðnadóttir i la banda sonora de la mini-sèrie d'HBO Chernobyl, on es narra el desastre de la central nuclear russa l'any 1986. Una sèrie que des d'aquí el programa us recomano, on la música de Guðnadóttir hi encaixa com un guant. Continuem amb el nou material de Burial, un single amb un tall que segueix la línea del UK garage que ja fa temps que explora i una cara B amb una peça ambiental titulada State Forest que és la que escoltem avui. També punxem Internazionale des del seu Avatar In Life i presentem el nou LP del productor de techno Jonas Kopp, un disc d'ambient i experimentació publicat per Semàntica. Molt recomanable. Els tres darrers temes de la temporada apunten al techno. Primer amb el genial treball de Sylvia Crystal per a Systolic, un disc titulat Tinnitus carregat de drones foscos i patrons rítmics aleatoris. Després amb Nthng amb el seu techno hipnòtic, i finalment amb el productor Apart, també des de Systolic. 


Tracklist del programa

01. [dg] hildur guðnadóttir - 12 hours before
02. [dg] hildur guðnadóttir - evacuation
03. [hbd120] burial - state forest
04. [pi226] internazionale - the sea is treacherous and bontiful
05. [semantica108] jonas kopp - romance cuántico
06. [sys017] sylvia crystal - ringing ear 4
07. [mrk020] nthng - sighting of an angel
08. [sys015] apart - sizigia


     Aquestes últimes setmanes la mini-sèrie Chernobyl està en boca de tothom. Us deixo amb el trailer per si encara no l'heu vist. No us la perdeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada