divendres, 11 de gener del 2019

núvol de fum 253 | mixtape

Escolta el podcast:

O descarrega el mixtape: núvol de fum 253.mp3


     Amb aquest quart mixtape, ja benentradets al gener, tanquem els especials de Nadal d'aquesta temporada. Aquesta setmana el mixtape ve carregat de música aparegutda en diferents llistes del millor de l'any. Gairebé tots els mitjans especialitzats tenen les seves, i si hi fem un cop d'ull és fàcil trobar varis discs que es repeteixen en gairebé totes. Un bon exemple seria el disc de Low, que apareix en primer lloc en varis mitjans, i que de fet és un disc magnífic, brutal i delicat al mateix temps. També trobem a varies llistes el treball de Thom Yorke amb la banda sonora de Suspiria, el llarguíssim disc d'Autechre, o el de Tim Hecker. A mi m'agrada repassar totes les llistes aquí.
 Així que amb tot això i alguna cosa més és amb el que us trobareu en aquest últim mixtape nadalenc de la temporada. La setmana vinent continuarem amb la programació habitual del programa.


Tracklist del programa

01. [x1936] thom yorke - volk
02. [sp1250] low - the son, the sun
03. [str12-014] pablo's eye - self abandonment
04. [kranky219] tim hecker - a sodium codec haze
05. [mana4] de leon - A3
06. [comeme43] borusiade - cluster
07. [gmt19] anthony naples - goodness
08. [dhrlp8] christoph de babalon - opium
09. [warp364] autechre - turbile epic casual, stpl idle


     Christoph de Babalon és un productor i artista experimental alemany que es va donar a coneixer a finals dels anys noranta a través del segell de Alec Empire Digital Hardcore Recordings amb un disc titulat If you're not into it, I'm out of it, un disc que s'ha vist re-editat aquest any, d'aquí la seva aparició en varies llistes. En el vídeo el tenim actuant en directe, l'any 2011 a Alemanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada