divendres, 12 de maig del 2017

núvol de fum 192 | farmàcies

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 192.mp3

     Aquesta nit arrenquem amb la música d'un dels grans, Ryuichi Sakamoto, que després de superar el càncer que se li va diagnosticar fa tres anys torna a publicar un disc en solitari, després també de la banda sonora de The Revenant, juntament amb Alva Noto. Async és el títol d'aquest disc, amb varies col·laboracions com la de Fennesz, que escoltem avui. Un treball molt emotiu que ens ofereix una escolta agradable i relaxant. No us el perdeu. Continuem amb coses més fosques, la banda sonora de Almost Holy, un documental signat per Steve Hoover que parla del centre de rehabilitació a Ucraïna del pastor Gennadiy Mokhnenkoç i dels seus mètodes poc ortodoxes per re-encaminar a joves amb problemes d'alcohol i drogues. La banda sonora la signen els jermans Ross; Atticus Ross (de Nine Inch Nails) i Leopold Ross, amb l'ajuda de Bobby Krlic (The Haxan Cloack), ja us podeu imaginar que la cosa és fosqueta, més avall us deixo imatges del documental.
     A la segona part del programa escoltem el primer disc de la compositora i percussionista japonesa Midori Takada, un disc de 1983 molt difícil de trobar fins ara, que s'ha re-editat al segell We Release Whatever the Fuck We Want Records, toma ya! Es tracta d'un disc de música minimalista amb molta repetició, motius naturals i temes llargs. Per tancar el programa tenim a Gailes, el nou projecte de Rafael Anton Irisarri i Benoit Pioulard des del seu Seventeen Words


Tracklist del porgrama

01. [rzcm86314] ryuichi sakamoto - andata
02. [rzcm86314] ryuichi sakamoto -ff
03. [sbr159] bobby krlic - pharmacies
04. [sbr159] atticus ross, leopold ross - punching bag
05. [wrwtfww018] midori takada - mr. henri rousseau's dream
06. [bing119] gailes - requiem for an airport newsreader


     Tanquem amb un vídeo del documental Almost Holy de Steve Hoover. De fet el documental sencer es pot veure a Youtube amb subtítols en anglès; aprofitem abans que l'esborrin perque després aquestes peces son difícils de trobar. A Youtube també hi trobem una entrevista amb Atticus Ross al voltant de la banda sonora, i més vídeos interessants relacionats amb el documental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada