divendres, 24 de juny del 2016

núvol de fum 159 | quart final

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 159.zip


     Últim programa de la quarta temporada, com passa el temps. El Núvol de Fum s'acomiada fins a finals de setembre, un merescut descans que com de costum servirà per recarregar piles i tornar amb més força. Com ja he comentat aquest ha sigut un any magnífic musicalment. Sobretot pel que fa a l'ambient amb influències del techno, capitanejat com no, per Northern Electronics i aquest univers esotèric, fosc i anal·lògic que sempre els envolta. Aquest últim programa de la temporada n'és un bon exemple; peces ambient produides per artistes techno, que abraçen la experimentació i el drone però amb la frescura del que fa música de ball i aquella certa urgència que caracteritza aquest tipus de temes. Des de Edit Select fins a SNTS, passant per Lucy, Ntogn, Echologist i molts altres. Amb aquesta selecció diem adéu i fins setembre!

     Recordeu que tot i que aquest és l'últim programa de la temporada tenim pendent el mega-mixtape final que recull el bo i millor del que ha sonat durant els últims mesos aquí al programa. Si tot va bé estarà disponible a partir de la setmana que ve.


Tracklist del programa

01. [pole] edit select - the freezing process
02. [eaux791] rrrose - undergrowth
03. [den248] multicast dynamics - kabina
04. [ne25] acronym - ashes
05. [as] echologist - nature control
06. [ne29] lundin oil - failed state
07. [ne28] D.Å.R.F.D.H.S. - norr om Uppsalaslätten
08. [salp004] lucy - baba yaga's hut
09. [tome4] ntogn - 104
10. [snts007] SNTS - leniency

     .
     Aquest any no hem parlat del Sónar, però una de les sorpreses d'aquesta passada edició ha sigut el directe de Lloret Salvatge, projecte de l'osonenc Quim Font, que va oferir un concert d'ambient carregat de textures sonores molt interessants. Aquí us deixo el vídeo del concert sencer, cortesia de Culturebox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada