divendres, 6 de maig del 2016

Núvol de fum 152 | cable

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 152.zip

     Arrenquem el programa amb un d'aquests discs que enganxen, es tracta del nou treball de Aino Tytti, que porta el nom del complexe d'edificis abandonats de les afores de Londres Millenium Mills. Allà Aino Tytti ha realitzat totes les gravacions de camp amb les que ha construït aquest disc, manipulant-les i apilant-les com poca gent sap fer. El resultat es poderós, tot un seguit de drones, textures i paisatges sonors d'altíssima qualitat i regust industrial, tota una meravella. 
     La segona novetat de la nit ens la porta el productor d'origen italià resident a Nova York Evan Caminiti, amb un disc editat per Thrill Jockey sota el títol de Meridian. Un treball meticulós que busca textures sonores a partir de la síntesi i que utilitza certs elements repetitius per dotar d'un pols rítmic als seus temes. Per completar el programa d'aquesta nit escoltem la peça que ens faltava del projecte d'experimentació amb veus de Peter Broderick, The Beacon Sound Choir, també una peça d'Edu Comelles des del seu Agost i una de Sophia Loizou des del seu fantàstic Singulacra. Tanquem aquesta edició del Núvol de Fum amb una peça del nou disc de Tim Hecker, Love Streams, una nova lliçó de producció electrònica, en aquest cas amb un esplèndit tractament de veus.


Tracklist del programa

01. [touchline5] aino tytti - silo D
02. [touchline5] aino tytti - first light, crepuscular loculus
03. [touchline5] aino tytti - these halls which used to breathe and sing
04. [thrill393] evan caminiti - wire
05. [thrill393] evan caminiti - arc
06. [igr09] the beacon sound choir - drone 2
07. [spark] edu comelles - belando street
08. [ktx004lp] sophia loizou - singularity is near
09. [4AD] tim hecker - black phase


     Tanquem el post d'aquesta setmana amb el vídeo de Black Phase, el tema del nou disc de Tim Hecker que hem escoltat avui. Love Streams és un disc complexe, gravat a Islandia i on Time Hecker introdueix la veu com a nou instrument de la seva paleta de sons. El vídeo de Black Phase està dirigit per Brett Stabler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada