divendres, 12 de febrer del 2016

núvol de fum 140 | somnolència

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 140.mp3


     Aquesta setmana un treball que ens ha enviat directament el segell que l'editarà, Seven Moons Music. Es tracta del nou disc de DR, 8 days, que veurà la llum a finals de febrer, i que estarà disponible per a lliure descarrega. Continuarem escoltant aquest treball, drònic i molt agradable, en futures edicions del Núvol de Fum. En el programa d'avui també hem escoltat les novetats de Federico Albanese, amb una peça minimalista per a piano des del seu darrer treball, the blue hour. També ens passegem per alguns netlabels habituals, com Petroglyph, que ens apropa el so de Venus Vulture, o Laverna, que fa el mateix amb el projecte d'ambient lo-fi Orrorin Dydream. Fem una petita repasada a les darreres novetats de Silent Flow, amb els treballs de Edge of October i The Kinoslav Studio Orchestra. Per acabar, seguim admirant les composicions de Zen Zsigo, sota el seu projecte Cremation Lily.
     Aprofito per comentar-vos que el proper dimecres, 17 de febrer, estaré punxant al Switch Pocket Club de Barcelona sota el meu projecte Droneghost. Serà una selecció de techno profund i hipnòtic, i estaré acompanyat per Audio File, a qui agraeixo que m'hi hagi convidat. Espero veure-us per allà i que ens poguem saludar.

Tracklist del programa

01. [...] federico albanese - the boat and the cove
02. [7mns] DR - 06.06.2015
03. [petroglyph401] venus vulture - night of the cerulean sharks
04. [lav65] orrorin daydream - a somnolence
05. [SR] cremation lily - breaks delicate skin (1st arrangement)
06. [slnt086] edge of october - sea of consciousness
07. [slnt085] the kinoslav studio orchestra - brainwashed


     The blue hour és el títol del nou treball de Federico Albanese, editat pel segell de música classica Berlin Classics. Es tracta d'un disc de composicions delicades, on el piano és el protagonista, acompanyat de sintetitzador i cello, que intenta captar el moment i la "llum" de l'hora blava, el curt periòde de temps entre el dia i la nit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada