divendres, 15 de gener del 2016

núvol de fum 136 | incursió

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum136.mp3

     Després dels tres especials de festes tornem al nostre ritme habitual de programes. Aquesta nit hem descobert algunes novetats destacables començant per Subheim, amb un disc publicat per Denovali força accessible per a tots els públics, amb un estil que podriem comparar al de Murcof. També escoltem el nou treball de Lucrecia Dalt, Ou, un punt més experimental que els anteriors, gairebé instrumental, però amb la mateixa força i misteri de sempre. Un altre dels treballs destacats d'avui és a fragile geography, el nou de Rafael Anton Irisarri, magnífic treball d'ambient drone. Cap al final del programa fiquem un peu al techno amb les Spirals de Mosam Howieson, unes composicions hipnòtiques amb regust dub publicades per Further Records. Tres quarts del mateix per a Overcast Sound, que signa una de les darreres referències de Basic Sounds.
     A part de totes aquestes novetats també seguim repassant els discs d'Autistici, temporal enhancement i Varg, star alliance.


Tracklist del programa

01 [denovali] subheim - berlin
02 [denovali] subheim - foray
03 [dr-34] autistici - thinking before feeling
04 [bc] lucrecia dalt - eleanore
05 [room40] rafael anton irisarri - empire systems
06 [fur56] mosam howieson - spirals 3
07 [posh 160] varg - under beige nylon
08 [bsc062] overcast sound - northward


     Un dels discs que hem presentat avui és a fragile geography, el sisè disc del nordamericà Rafael Anton Irisarri, publicat per Room40. Us deixo amb el vídeo del tema que hem escoltat, empire systems.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada