divendres, 23 de gener del 2015

núvol de fum 097 | òrbita humana

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 097.mp3


     Avui tenim un programa carregat de novetats, per una banda seguim escoltant el disc de The Roofman, projecte d'Alejandro Moreno que veurà la llum dema mateix dins el catàleg de seven moons music. El seu director David Mata ens va enviar el disc perque us el pogués avançar, ja sabeu que si teniu un projecte musical o segell podeu fer el mateix. Comencem a escoltar també el nou disc de Lauki, un treball magnífic que publica Luscinia Discos, son les composicions que Lauki va fer per musicar la pel·licula de 1919 "Herr Arnes pengar" dins el festival Cinetone de Castelló. La tercera novetat destacada d'aquesta setmana és el disc de Free Dust, un projecte d'ambient polsegós de Chicago amb Matthew Sage al seu darrere. Presenta un disc, Poulation: Ashtray que és el primer d'una quatrilogia, així que estarem atents per escoltar les següents entregues. Recuperem també una peça de Moon Ate the Dark, violins i improvisació des de Hibernate Recordings. Tanquem el programa amb un tema sense títol de BLNDR remesclat per la productora i Dj de techno Cio d'Or, una remescla que trobareu a la darrera referència de Hypnus  Records.

     Acabem amb una notícia anunci de la qual me n'he assabentat un cop gravat el programa, sinó li haguessim dedicat una estoneta. Aquest dissabte, dia 24 de gener, tenim una cita a la Marineta amb l'actuació de Avelino Saavedra i Josep LLuís Galiana musicant el documental de 1922 Nanuck l'eskimal. Un concert que ja han realitzat a diferents llocs, incloent la filmoteca de Barcelona i que ara ve a parar a Mollet en un acte gairebé excepcional. Serà tot un honor acollir-los i gaudir del seu projecte. Serà com dic dissabte 24, a les vuit del vespre a la Marineta.

Tracklist del programa

01 [7mns19] the roofman - star rats
02 [7mns19] the roofman - human orbit
03 [luscinia] lauki - break
04 [luscinia] lauki - redemption
05 [bc] free dust - family visits (palace)
06 [bc] free dust - cruiser lights
07 [hibernate] moon ate the dark - a bird is a bird is a bird
08 [hypnus] BLNDR - untitled 1 (cio d'or trilogy remix)

     Tanquem el post amb un video de l'actuació de Mikel Lauki al festival Cinetone. Avui hem començat a escoltar el nou disc, on desenvolupa les composicions per a aquest concert que va realitzar al 2012. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada