dijous, 25 de setembre del 2014

núvol de fum 080 | inici T3

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 080.mp3


     Arrenquem la tercera temporada de Núvol de Fum després de prop de tres mesos de descans. Una tercera temporada que per començar estrena sintonia nova, una mescla de peces d'artistes com Edu Comelles, Juanjo Palacios o PhiMind que ens ajuda a renovar l'entrada i sortida del programa. Pel que fa al demés continua tot més o menys igual, la música publicada sota llicències lliures seguirà tenint un pes especial, però començarem a fer més cas a coses publicades també en format físic. Intentarem fer alguna entrevista més i tindrem els mixtapes habituals. 
     Encetem la temporada escoltant peces de Great Pagans, Tsone, Mikaere, estrenem el nou disc de DR, així com la col·laboració entre Ade Hodges i Cousin Silas. També el nou treball de Floating Mind i un fantàstic remix de Cassegrain d'un tema de Federico Albanese. Una selecció variada per començar aquesta nova temporada.

Tracklist del programa

01 [xlr8] great pagans - happy now (bernholz remix)
02 [asp1] tsone - a strange economy
03 [bsc_049] mikaere - me and you
04 [eg0_120] dr - strong feelings can be so painful
05 [waag168] ade hodges & cousin silas - perpetual twilight
06 [monokrak168] floating mind - distorsion mentale (ambient mix)
07 [denovali] federico albanese - carousel 3 (rework by cassegrain)

      Tanquem el post d'avui amb un directe de techno a càrrec del duo Cassegrain. Al programa hem escoltat una remescla molt tranquil·la i baixa de bpms, aquí podem gaudir del techno de Alex Tsiridis i Hüseyin Evirgren en tot el seu esplendor.

1 comentari:

  1. Muy bien, estábamos esperando el regreso ya¡ Imprescindibles los sonidos que nos pinchas¡

    Saludos¡

    ResponElimina