dijous, 18 d’abril del 2013

núvol de fum 030 | HNiC

Escolta el podcast:
O descarrega'l: núvol de fum 030.mp3


    Aquesta setmana presentem algunes novetats, la més destacada és el primer LP de Híbrida, Nen i Cavall que surt a la venda demà mateix (divendres19) a través del catàleg de Spa.RK. Tot i no ser una novetat del netaudio la volia recomanar des del programa, i de fet, els integrants de HNiC coneixen bé l'escena netaudio ja que formen part d'un dels netlabels més veterans com és Hamster Loco. Aquest primer treball de Híbrida, Nen i Cavall porta el títol de Permafrost i n'escoltem quatre peces. 

    Repassem també, com de costum, algunes novetats interessants de l'escena netaudio, una d'elles és el disc doble de l'ucranià Slope, un treball d'ambient drone anomenat "the sleeper brother" que inclou un segon CD amb remescles de peces d'altres artistes. Una altra de les novetats és la nova publicació de Cold Tear Records, conegut netlabel de dub electrònic que publica l'últim treball del projecte Mikrokristal del lituà Adomas Simkunas, amb aquest disc anomenat "hidden way between some rains" Simunkas dóna per finalitzat el projecte Mikrokristal i suposem que es dedicarà als seus altres àlies musicals. Escoltem també una mica de dark ambient amb el nou treball de Exuviae per a Dark Winter. El segell de Minnesota va servint les referències amb contagotes i aquí ens ofereixen una nova dosi d'ambient fosc. Acabem el programa amb un netlabel que he descobert recentment, post-global recordings, ubicat a Macedonia i dedicat a l'ambient i la música experimental. Escoltem la seva cinquena referència, un treball signat per Purl sota el nom de From Nothingness.

Tracklist del programa

01 [spa.rk] híbrida, nen i cavall - mascota
02 [spa.rk] híbrida, nen i cavall - guerripau
03 [spa.rk] híbrida, nen i cavall - vermilion sands
04 [spa.rk] híbrida, nen i cavall - llum de gas
05 [45e016] slope feat. ambelion - the sleeper field 6
06 [45e016] slope feat. ambelion - the sleeper field 5
07 [ctr037] mikrokristal - pirgini vakar
08 [dw090] exuviae - at long last
09 [post005] purl - from nothingness


    Al perfil de youtube de Híbrida, Nen i Cavall, hi trobem a part d'un parell de vídeos curts en directe aquesta peça d'ambient titulada "millor no parlar-ne", és el tema que tanca el seu EP "Pedralbes" que trobareu al catàleg de Hamster Loco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada