divendres, 9 de novembre del 2012

núvol de fum 007

Escolta el podcast


O descarrega'l: núvol de fum 007.mp3

   Aquesta setmana parlem i escoltem música d'alguns dels artistes que passaran per la segona edició del festival Mira!, que se celebrarà aquest dissabte (10 de novembre) a l'espai de creació Fabra i Coats. El Mira! és un festival de música i recerca audiovisual que dóna la mateixa importancia a la part sonora i a la visual, per això la quarantena d'artistes que hi participen es divideixen en aquestes dues branques per poder-nos oferir, més que concerts, una experiència audiovisual completa. El festival obrirà les portes dissabte 10 de novembre cap allà les tres de la tarda, i fins ben entrada la nit podrem gaudir d'aquests espectacles audiovisuals dividits en dos escenaris; una sala principal i una sala petita.

   Per a la selecció musical d'aquest programa he buscat música de lliure descarrega dels artistes del cartell del Mira!, intentant no allunyar-me tampoc gaire dels estils que acostumem a punxar. Molts d'aquests artistes han publicat material a netlabels i amb llicències Creative Commons, així que aprofitem per repassar aquests treballs. La excepció en aquest cas és Lucrecia Dalt, de la que escoltem un tema del seu primer treball, autoeditat al seu propi segell, Pruna.

Tracklist del programa

01 [ltwnet020] eedl - tone clutter
02 [miga034] ragul - tereta, la petita extraterrestre
03 julien mier - twenty thousand kites
04 lucrecia dalt - sobrevolar
05 floex - defusing the bomb
06 floex - by the wall
07 [pen008] nev.era - llegada
08 [ltwnet013] crisopa - regalos
09 [addsensor009] crisopa - un santa claus a las 6
10 clase sencilla - espacio para rendir
11 clase sencilla - silueta

   I ja que el festival Mira! aposta de igual manera per la música i per les arts visuals dedicarem el vídeo d'avui a aquestes últimes. Es tracta d'un repàs dels artistes visuals que van passar per la primera edició del Mira!, l'any passat. El video està enregistrat per l'artista de Blanes Cyteck, que de fet aquest any hi participa aportant les visuals al concert de Crisopa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada