dilluns, 24 de juny del 2024

núvol de fum 460 | final de temporada (end of season)

Escolta el podcast:
 
O descarrega'l: núvol de fum 460.mp3
 
 
        Doncs com qui no vol la cosa hem arribat al final de la dotzena temporada del Núvol de Fum. Com cada any ha estat un plaer compartir amb vosaltres tanta música, setmana rere setmana. Ha estat un any molt bo pel que fa a la música; hem fet grans descobriments i s'han publicat molt bons discs. Al setembre reprendrem els programes i tancarem l'any. Vull agraïr a tots els que escolteu el programa, ja sabeu que el Núvol de Fum es fa amb humimlitat però amb tota la seriositat i profesionalitat que em permet el propi projecte, ja sabeu que el Núvol de Fum no rep cap ajuda i que des de l'ajuntament ens releguen a ser eterns col·laboradors, així perque sí. Haurien de saber que som part del teixit cultural de la ciutat, i que aquest és important. Seguirem lluitant perque es valori el nostre treball!
       I dit tot això anem per feina. Tanquem la temporada amb l'ambient drone de Acoustic Levitation, el dream pop ambiental de Ekin Fil, que acaba de publicar nou treball i  un dels 'hits' de la temporada, el combo format per Joachim Spieth i Markus Guentner. També punxem la col·laboració entre France Jobin i Yamil Rezc i descobrim el drone fosc i minimalista de Final. Tanquem el programa amb quinze minuts de jazz ambient amb Jeremiah Cymerman
 
        I fins aquí la temporada dotze del Núvol de Fum. Aquest any sí que tindrem MegaMixtape amb el millor de la temporada, i potser en son dos. El penjarem la setmana vinent. També estigueu atents al canal de stream a Mixcloud, on seguirem emetent sessions i seleccions musicals durant tot l'estiu, així que ens trobem per allà.  Pel que fa a la nova temporada, aquesta arrencarà al setembre, estigueu atents a les xarxes, instagram o twitter, on anunciaré la data exacta. 
 
Moltes gràcies per escoltar el Núvol de Fum! Molt bon estiu!!
 
 
Tracklist del programa
 
01. [as0109] acoustic levitation - rain and sunlight
02. [hms074] ekin fil - sleepwalkers
03. [affin] spieth & guentner - overlay reworks pat.1
04. [line] france jobin & yamil rezc - cómo llego aquí?
05. [bc] final - bodyless
06. [bc] jeremiah cymerman - body of light


        Tanquem amb una actuació en directe de France Jobin que crec que no havia compartit per aquí. Es tracta del concert que va realitzar la festival Audible Edge d'Australia al 2019. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada