divendres, 27 de novembre del 2020

núvol de fum 320 | començar de nou

 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 320.mp3



     La pandèmia i el confinament han propiciat la publicació d'un munt de discs i recopilatoris, ja sigui per que els artistes han tingut més temps per fer la seva música al estar tancats a casa, o per les ganes de contribuïr i aportar un granet de sorra per ajudar als que ho necessiten. Avui dediquem la segona part del programa a un d'aquests recopilatoris, una publicació benèfica on tots els diners que guanya van directes a la Creu Roja per ajudar en la lluita contra el coronavirus. Es tracta del recopilatori que publicava l'estudi de so italià Enisslab, capitanejat per Neel, en col·laboració amb Circle of Life i Sbagliato; un recull de 56 peces d'artistes d'ambient i techno de renom que veia la llum a principis d'abril. En paraules del propi Neel: En aquesta situació, tots ens hem de cuidar i aquest projecte és un inici. Volia arribar al màxim de gent possible per difondre aquest missatge, així que vaig començar a compartir la idea personalment amb molts artistes i la resposta va ser increïble. Volia que es prenguessin el temps amb les eines que tenien a casa per produir una mica de música que reflecteixi aquest temps que vivim, una contribució per a aquest projecte especial i representar un missatge especial ". En el programa d'avui escoltem les peces de  Luigi Tozzi, Donato Dozzy i Alessandro Cortini
     Completem el programa amb una peça del canadenc Anthéne i un tall de piano signat per Andrew Heath


     Aquest mateix diumenge toranarem a tindré emissió al canal de twitch d'Audiotalaia, una emissió molt especial en col·laboració amb el festival canari Keroxen. Comptarem ni més ni menys que amb les actuacions de Barbara Ellison i de la col·laboració entre Murcof i Sergi Palau. Entrevistes amb tots ells i amb la organització del festival. Será com sempre diumenge després de dinar. 


Tracklist del programa

01. [stereoscenic] anthéne - start again
02. [DSCGCKDIG073] andrew heath - balm for sleeping
03. [enisslab] luigi tozzi - a new hope
04. [enisslab] donato dozzy - let it go
05. [enisslab] alessandro cortini - ridopiango


     Tanquem el post amb un vídeo curtet del cartell de l'any passat del festival Keroxen. Aquest diumenge sabrem més coses d'aquest festival, que amb aquesta col·laboració amb Audiotalaia ens deixa treure el nas per les seves activitats, que obviament aquest any han sigut molt limitades, però de gran qualitat. Això no falla. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada