divendres, 29 de maig del 2020

núvol de fum 307 | buscar a l'ombra

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 307.mp3


      Poc a poc ens acostem a un final de temporada del més atípic. Per una banda esperant aquesta "nova normalitat" que ningú sap molt bé com serà i què és el que perdrem pel camí. Per altra banda tirant endavant projectes tant interessants com Ruido Vírico, amb els que precisament aquesta setmana arrenquem una nova etapa amb la col·laboració amb el festival canari NumaCircuit, el qual estarem retransmetent aquest diumenge i el vinent des del nostre canal de Twitch. Un nou projecte en format col·laboració que ens fa molta il·lusió. Us esperem diumenge a partir de les cuatre!
     Amb tanta feina aquesta setmana ens ha quedat un programa curtet. Tenia per aquí aquesta peça d'Emmanuel Holterbach en col·laboració amb l'ensemble d'improvisació italià Blutwurst i avui era una molt bona ocasió per a punxar-lo. Es tracta d'una col·laboració que van fer durant una residència artística a Florencia l'any 2018 que veu la llum ara a través del segell Another Timbre. Una peça de 46 minuts on predominen els drones creats amb els instruments clàssics de l'ensemble: viola, trompeta, acordió i clarinet entre altres. Una peça drònica i meditativa que segur ens ajudarà a posar ordre als nostres caps. 



Tracklist del programa

01. [at151] emmanuel holterbach & blutwurst - ricercar nell'ombra



     Tanquem el post amb una altra de les actuacions de Ruido Vírico. Avui amb la de David Cordero, des del pati de casa seva i la primera edició del "festival", fa ja onze setmanes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada