divendres, 8 de maig del 2020

núvol de fum 304 | cortina blanca

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 304.mp3


     Una setmana més tenim un programa carregat de bona música. Arrenca amb Aes Dana, projecte del baixista, dissenyador de so, productor i dj francès Vincent Villuis. Escoltem el seu darrer disc, Inks, publicat al seu propi segell Ultimae Records. Escoltem dos dels talls més ambientals ja  que es tracta d'un treball variat on hi trobem electrònica, idm, drum'n'bass i fins i tot techno. Continuem amb una col·laboració, la primera, entre dos artistes que fa temps que seguim aquí al programa: per una banda el productor iraní Siavash Amini i per altra el francès Saåad. Junts han produït un treball magnific, all lanes of lilac evening, ambient drone del bo. D'aquí passem a sons més agressius amb el darrer treball de Vladislav Delay, Rakka, un disc que arriba cinc anys després de l'anterior, inspirat en els viatges de l'artista per el cercle polar àrtic, que intenta dibuixar amb so la bellesa salvatge i desolada d'aquelles terres. Tanquem el programa amb el productor de techno i ambient també francès Adhémar, que des de la novena referència d'Aarden records ens porta un treball fantàstic, as the return of the nice weather, que compta a més amb remescles de Doctrina Natura i Saphileaum

     Pel que fa a Ruido Vírico aquest diumenge tindrem una nova edició amb un nou grapat d'actuacions interessants com France Jobin, Sleep Orchestra, Francisco López, entre d'altres.... com jo mateix com a Nigul. Ens veiem per allà diumenge a partir de les 16:00 h. 



Tracklist del programa

01. [inre097] aes dana - juniper
02. [inre097] aes dana - the gradual district
03. [opal169] siavash amini & saåad - time is a child playing in the sand
04. [opal169] siavash amini & saåad - dragging the harrow
05. [cr11] vladislav delay - raajat
06. [aard009] adhémar - negation of transparency (walking away interpretation)
07. [aard009] adhémar - white curtain (reshape mix)



     La setmana passada vam gaudir amb el concert de Heinali al Ruido Vírico, una actuació magistral basada en el sintetitzador modular. Us comparteixo una de diferent, però molt similar a la que va realitzar diumenge passat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada